Öneri Gamepower OGRE RGB Klavye alınır mı?

Messinin Ronaldosu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Bütçe
700
Minik klavye ister misiniz? Attığınız 100tış benim önerdiğim 60 tuş.

Neden? bence gayet güzel.
Switchleri sorunlu. Bir süre sonra çift basma, basmama gibi sorunlar çıkartıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ajazz vardı. @Greewe önerir. Yarını bekleyin, uyumuştur. En iyi klavyeyi önerir.

Neden? bence gayet güzel.
Ben de öyle düşünüp aldım. Alalı 2.5 yılı geçti. Aldıktan 8 9 ay sonra bazı tuşlar basmamaya/çok sert basınca basmaya başladı. O haliyle kullanmaya devam ettim 1 ay içinde falan düzeldi. Sonra bi ara tekrar bozuldu bazı tuşları, garantiye yolladım geldiğinden beri başka sıkıntı yaşamadım. Sadece bilek desteği yıprandı. O da zaten hangi marka olursa olsun yıpranır diye düşünüyorum 2.5 yıl aktif olarak kullanıldıktan sonra. Bende toplam 3 kez falan tutukluk yaptı ama o tutukluk yaptığı zamanlarda da haftalarca oyun oynayamadım o yüzden pek önermem ama yine sana kalmış.

Ben de öyle düşünüp aldım. Alalı 2.5 yılı geçti. Aldıktan 8 9 ay sonra bazı tuşlar basmamaya/çok sert basınca basmaya başladı. O haliyle kullanmaya devam ettim 1 ay içinde falan düzeldi. Sonra bi ara tekrar bozuldu bazı tuşları, garantiye yolladım geldiğinden beri başka sıkıntı yaşamadım. Sadece bilek desteği yıprandı. O da zaten hangi marka olursa olsun yıpranır diye düşünüyorum 2.5 yıl aktif olarak kullanıldıktan sonra. Bende toplam 3 kez falan tutukluk yaptı ama o tutukluk yaptığı zamanlarda da haftalarca oyun oynayamadım o yüzden pek önermem ama yine sana kalmış.
Mekanik klavye önerirmisin

Ayriyetten bir tanıdığım da OGRE RGB Blue mevcut satıyor fakat switchleri bozuk tamir ettiririm derseniz satış için yönlendirebilirim 400 lira gibi bir fiyata satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,403
Üyeler
187,505
Son üye
Scytheeee
Geri