Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
- Bütçe
- 700
Alınmaz.
Neden? bence gayet güzel.Alınmaz.
Minik sevmiyorumMinik klavye ister misiniz? Attığınız 100tış benim önerdiğim 60 tuş.
Switchleri sorunlu. Bir süre sonra çift basma, basmama gibi sorunlar çıkartıyor.Neden? bence gayet güzel.
Ben de öyle düşünüp aldım. Alalı 2.5 yılı geçti. Aldıktan 8 9 ay sonra bazı tuşlar basmamaya/çok sert basınca basmaya başladı. O haliyle kullanmaya devam ettim 1 ay içinde falan düzeldi. Sonra bi ara tekrar bozuldu bazı tuşları, garantiye yolladım geldiğinden beri başka sıkıntı yaşamadım. Sadece bilek desteği yıprandı. O da zaten hangi marka olursa olsun yıpranır diye düşünüyorum 2.5 yıl aktif olarak kullanıldıktan sonra. Bende toplam 3 kez falan tutukluk yaptı ama o tutukluk yaptığı zamanlarda da haftalarca oyun oynayamadım o yüzden pek önermem ama yine sana kalmış.Neden? bence gayet güzel.
Mekanik klavye önerirmisinBen de öyle düşünüp aldım. Alalı 2.5 yılı geçti. Aldıktan 8 9 ay sonra bazı tuşlar basmamaya/çok sert basınca basmaya başladı. O haliyle kullanmaya devam ettim 1 ay içinde falan düzeldi. Sonra bi ara tekrar bozuldu bazı tuşları, garantiye yolladım geldiğinden beri başka sıkıntı yaşamadım. Sadece bilek desteği yıprandı. O da zaten hangi marka olursa olsun yıpranır diye düşünüyorum 2.5 yıl aktif olarak kullanıldıktan sonra. Bende toplam 3 kez falan tutukluk yaptı ama o tutukluk yaptığı zamanlarda da haftalarca oyun oynayamadım o yüzden pek önermem ama yine sana kalmış.
Alloy Origins 60 Red Kullanıyorum Gayet memnunum %60 istemiyorum diyosanız %65 ve TKL modelleride mevcut.Mekanik klavye önerirmisin
2000 TL hocam Alloy Origins 60 Red.Alloy Origins 60 Red Kullanıyorum Gayet memnunum %60 istemiyorum diyosanız %65 ve TKL modelleride mevcut.
https://www.amazon.com.tr/MAGIC-REF...er+k68&qid=1678979539&sprefix=,aps,306&sr=8-12000 TL hocam Alloy Origins 60 Red.
Bu ikisinden hangisi iyi sizce?
DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi
Gamepower Ogre Rainbow Kablolu Blue Switch
Rgb ve kablolu istiyorum hocamhttps://www.amazon.com.tr/MAGIC-REFINER-Klavyesi-Kablosuz-Bluetooth-Swappable/dp/B0BHYNVLR5/ref=sr_1_1?crid=IA55PM17SIMU&keywords=magic+refiner+k68&qid=1678979539&sprefix=,aps,306&sr=8-1
Hocam istiyosanız buna bakın az önce youtube shortsta karşıma çıktı hem hot swappable hem de wireless fakat kablolu kullanım sunmamışlar