🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Daha çok kullandıkça daha fazla sesi rahatsız etmeye başladı. Fanların sesi konusunda görüşleriniz nedir?

Ses var evet ve ses rulman sesi zamanla gececekmis hissiyatı veriyor bana
700 civarı kullanıyorum ama baya baya ses yapıyor gibi geliyor. Kasada msi fanlar vardı onlara kıyasla çok ciddi sesli. Acaba bana gönderilenlerde mi bir problem var

Hava soğutucu ile test yapan oldu mu hiç before after paylaşabilir mi?

soğutucunun üstündeki fanlarla ayrı satılan 3 lü fan seti aynı fan diyolar , bakar mısın aynılar mı
Msi fanlarından rahatsız ediyorsa bana msi fanları bile sesli calışıyor geliyor sıvı soğutmadaki fanlar :( Direk iademi etsem.

Msi fanlarından rahatsız ediyorsa bana msi fanları bile sesli calışıyor geliyor sıvı soğutmadaki fanlar :( Direk iademi etsem.
alıyolarsa iade et kule tipini al geç bence :D , thermalin fanları nasıl daha deneyemedim ama çok sesli çalıştığını sanmıyorum

Kurulumunu yaptım gayet güzel fanlar argbleride hoş. Cok az bir çır çır sesi var ama gayet güzel.
2 tane 3'lü TL-C12C-S ARGB set aldım bakalım nasıl olacaklar çin den Thermalright Burst Assassin 120 ARGB hava soğutucusunu almıştım 1005₺ ye ve üzerinde ki fanı bu fandan olduğu için aldım aşırı sessizler ve güzel performansı var.

Screenshot_20230526-111109_YouTube.jpg

Geri