Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
carşamba günü level atladığımd aldım bir grafiti ama kasa düşüremiyorum ne yapabilirim 20 maç fln oynadım 1.si çok kolay düşüyodu normalde
çarşambadan önceki pazartesi işte*En son kaç gün önce aldın ?
Daha 5.gün, 8.güne kadar atabiliyor.bu hafta pazartesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çarşambadan önceki pazartesi işte*
ölüm maçına afkya bırakın 20 maç olur 50 maç olur bi şekilde düşer ama ben öyle yapıyorum öyle bi durumdabu hafta pazartesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çarşambadan önceki pazartesi işte*
hocam çarşambadan çarşambaya yenilenme olmuyormuydu?Daha 5.gün, 8.güne kadar atabiliyor.
Çarşamba günü grafiti almışsın, düşmüş işte. Haftada 2 defa drop düşüyor. İlki oynadığın ilk maçtan sonra düşer, ikicisi ise fazlasıyla oynamanı gerektirir. Anormal bir durum yok.hocam çarşambadan çarşambaya yenilenme olmuyormuydu?
ne alaka knk grafiti level atlamada onun dışında haftada 2 düşmesi gerek kasanın 1.si çok kolay düşüyordu ama bu hafta hiç kasa düşmediÇarşamba günü grafiti almışsın, düşmüş işte. Haftada 2 defa drop düşüyor. İlki oynadığın ilk maçtan sonra düşer, ikicisi ise fazlasıyla oynamanı gerektirir. Anormal bir durum yok.
kanka ben 2 3 haftadır ilk drop yani level atlamaya skin düşürüyorum sonra 2. drop kasa düşürüyorum anormal bir durum yok grafiti skin aynı derecede şans 2. için arkadaşların da dediği gibi oynaman lazım şans işi ve zor da olsa 3. düşme şansı varne alaka knk grafiti level atlamada onun dışında haftada 2 düşmesi gerek kasanın 1.si çok kolay düşüyordu ama bu hafta hiç kasa düşmedi
geçen hafta 3. düşürdüm işte kanka ama bu hafta 2. bile düşmedikanka ben 2 3 haftadır ilk drop yani level atlamaya skin düşürüyorum sonra 2. drop kasa düşürüyorum anormal bir durum yok grafiti skin aynı derecede şans 2. için arkadaşların da dediği gibi oynaman lazım şans işi ve zor da olsa 3. düşme şansı var
Drop sistemini kısaca anlatayım haftada 3 tane drop alabiliyorsun oyun oynuyarak bunlardan 2 tanesi rastgele düşüyor 1 tanesi ise level atlarken düşüyor sen bu hakkı doldurmuşsundur.carşamba günü level atladığımd aldım bir grafiti ama kasa düşüremiyorum ne yapabilirim 20 maç fln oynadım 1.si çok kolay düşüyodu normalde
her çarşamba yenilniyor dimiDrop sistemini kısaca anlatayım haftada 3 tane drop alabiliyorsun oyun oynuyarak bunlardan 2 tanesi rastgele düşüyor 1 tanesi ise level atlarken düşüyor sen bu hakkı doldurmuşsundur.
evet yenileniyor üstelik prime mı hesabınher çarşamba yenilniyor dimi