- Reaksiyon skoru
- 25
Ya simdi klavye alcam ama tak tak tak daktilo gibi ses çkaranlar çok hoşuma gdio hangi switch i almam lazım?
Red almanız gerekYa simdi klavye alcam ama tak tak tak daktilo gibi ses çkaranlar çok hoşuma gdio hangi switch i almam lazım?
Blue.Red almanız gerek
Pardon ben soruyu daktilo gibi ses çıkarmayan olarak anlamışımBlue.
Blue almanız gerek ben yanlış okumuşum sorunuzu fakat tavsiye etmem blue red iyidir hocam.Ya simdi klavye alcam ama tak tak tak daktilo gibi ses çkaranlar çok hoşuma gdio hangi switch i almam lazım?
Bence de red ya, en mantıklısı. Blue kafa şişirir, alan hevesleniyor ama sonra kötü geliyor.Pardon ben soruyu daktilo gibi ses çıkarmayan olarak anlamışımevet blue alması gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Blue almanız gerek ben yanlış okumuşum sorunuzu fakat tavsiye etmem blue red iyidir hocam.
blueYa simdi klavye alcam ama tak tak tak daktilo gibi ses çkaranlar çok hoşuma gdio hangi switch i almam lazım?
Aynen bendede vardı bi ara blue berbat sesi var ve çok sesliBence de red ya, en mantıklısı. Blue kafa şişirir, alan hevesleniyor ama sonra kötü geliyor.
Hangi klavyeyi alacaksın? Bütçen neYa simdi klavye alcam ama tak tak tak daktilo gibi ses çkaranlar çok hoşuma gdio hangi switch i almam lazım?
Felicon k2 diye bi klavye mouse seti var 550 tl ye çok kaliteli olmasada beni götürürHangi klavyeyi alacaksın? Bütçen ne
O zaman red. @Greewe yine de öneride bulunsun.Felicon k2 diye bi klavye mouse seti var 550 TL ye çok kaliteli olmasada beni götürür