BX500 - Exceeded SMART Threshold

Knk inş bende sorunu çıkmaz 860GB veri yazdım ve bakalım ne olacak sağlık %100 ve ısınmasında felan hiçbir sorun yok bakalım ne olacak :D

Knk inş bende sorunu çıkmaz 860GB veri yazdım ve bakalım ne olacak sağlık %100 ve ısınmasında felan hiçbir sorun yok bakalım ne olacak :D
Crucial 5 veya 10TBW ömür vaadediyordu. Bunların altında sağlığı %1 düşerse sorunlu demektir.

10 olamaz. 100 dür o.
Bakalım 2 haftaya 1TB veri yazmış olurum inşallah sorunu çıkmaz eğer çıkarsa konu açarım zaten ve artık kimseyede önermem sorunlu olmayan ssd az sayıda piyasada ya bu çok kötü bir olay madem sorunu var topla bütün ssd leri düzeltip sorununu herkese yeni ssd ver haksızmıyım :(

Bakalım 2 haftaya 1TB veri yazmış olurum inşallah sorunu çıkmaz eğer çıkarsa konu açarım zaten ve artık kimseyede önermem sorunlu olmayan SSD az sayıda piyasada ya bu çok kötü bir olay madem sorunu var topla bütün SSD leri düzeltip sorununu herkese yeni SSD ver haksızmıyım :(
"Aldığın SSD verdiğin para kadardır." ~ Ali Güngör

"Aldığın SSD verdiğin para kadardır." ~ Ali Güngör
Ama işte neredeyse her markanın ssd si sorunlu listeye bi baktım yok yok arkadaş bunlar çatır çatır herşeyi yapıyorda bir ssd mi yapamıyor :D

Geri