kafayı yicem ya osst power testini 1 saat hiç ellemeden yaptı test boyunca işlemci 55 60 derecelerde ekran kartı 65 dereceyi gördü. ekran resmi almayı kaçırdım. tesstten sonra hemen cs go girince reset atıyor ya anlamadım gitti.
peki ramleri nasıl edebilirim?
kafayı yicem ya osst power testini 1 saat hiç ellemeden yaptı test boyunca işlemci 55 60 derecelerde ekran kartı 65 dereceyi gördü. ekran resmi almayı kaçırdım. tesstten sonra hemen cs go girince reset atıyor ya anlamadım gitti.
Bende de aynı sorun var 1 haftadır kafayı yedim çözemiyorum oyunlarda da atmıyor öyle masaüstündeydin veya internette gezinirken birden tak diye resetliyor kendini
Baktım ya herşeyi yaptım ama yok olmuyor Windows 11 de kasma donma yapıyordu sistem bu yüzden 10 geçtim 10 geçincede bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaşıyorum
Şimdi bu yorumu yazdım tekrar başlattı az önce ve Windows günlüğüne baktım şu yazıyor. Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
Üçlü priz de değiştim sonuç değişmedi win 11 yükselttim değişmedi 2 RAM takılıydı birini çıkardım değişmedi. Hatta daha da enteresan olan bişey var yeni powerla artık kafasına göre reset atıyor(650w). Bi önceki power(700w) ile sadece oyunlarda reset atıyordu