AMD EKRAN KARTINDA KAYIT ALAMIYORUM

Reaksiyon skoru
3
amd ekran kartım var amd software programından kayıt etme tuşuna basıyorum kayıt ediyorum fakat kayıt durdurunca kaydettiğim video kayboluyor. Sorunu bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

OBS kullan direkt

Sistemin nedir?

amd ekran kartım var amd software programından kayıt etme tuşuna basıyorum kayıt ediyorum fakat kayıt durdurunca kaydettiğim video kayboluyor. Sorunu bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
kayit uygulamasinda videonun kayit yeri var orasi neresi oyle bir kayit yeri yoksa sen kafana gore kayit yeri olustur

Bilgisayara tıkla videolara gel oradan AMD klasörü olması gerekiyor oraya kaydetmesi gerek kontrol ettin mi ?

kayit uygulamasinda videonun kayit yeri var orasi neresi oyle bir kayit yeri yoksa sen kafana gore kayit yeri olud
Bilgisayara tıkla videolara gel oradan AMD klasörü olması gerekiyor oraya kaydetmesi gerek kontrol ettin mi ?
d diskine almıştım normalde kayıt alıyordu fakat şuan almaya çalışınca dediğim hatayı veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dosyanın kayıt olduğu yere kayıt etme tuşuna bastığımda video oluşturulma resmi geliyor fakat bitirince direk ordan kayboluyor

kayit uygulamasinda videonun kayit yeri var orasi neresi oyle bir kayit yeri yoksa sen kafana gore kayit yeri olustur
Sistemin nedir?
ryzen 6600 ryzen 5 5500 16gb ram 2 tb hd 520 gb m2 ssd

dosyanın kayıt olduğu yere kayıt etme tuşuna bastığımda video oluşturulma resmi geliyor fakat bitirince direk ordan kayboluyor

ryzen 6600 ryzen 5 5500 16gb ram 2 tb hd 520 gb m2 ssd
OBS ile işlemci üzerinden kayıt alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri