Yardım Ajazz Aj199 vs Vgn Dragonfly f1 mi

Reaksiyon skoru
61
arkadaşlar merhaba konu belirttğim gibi beni uzun süre götürecek mağdur etmeyecek kablosuz mouse arıyorum maksimum bütçem 1400 tl ajazz aj199 yeterli olur mu yoksa vgn dragonfly’a çıkmalı mıyım görüşlerinizi bekliyorum
daha çok apex valo gibi fps oyunları oynuyorum

arkadaşlar merhaba konu belirttğim gibi beni uzun süre götürecek mağdur etmeyecek kablosuz mouse arıyorum maksimum bütçem 1400 TL ajazz aj199 yeterli olur mu yoksa vgn dragonfly’a çıkmalı mıyım görüşlerinizi bekliyorum
daha çok apex valo gibi fps oyunları oynuyorum
hocam pro modelini almayacaksanız bence ajazz çok daha mantıklı

hocam ikisininde sensörleri aynı fakat dragonfly ın özelliği 4khz destekliyor fakat sadece pro ve pro max modelinde var normal modelinde yok normal modeli ajazz ile aynı özellikte ve ajazz daha ucuz

hocam ikisininde sensörleri aynı fakat dragonfly ın özelliği 4khz destekliyor fakat sadece pro ve pro max modelinde var normal modelinde yok normal modeli ajazz ile aynı özellikte ve ajazz daha ucuz
uzun süre götürür mü hocam bir de ajazz’ı şarj etmek için ayrı bir şeye ihtiyacım var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzun süre götürür mü hocam bir de ajazz’ı şarj etmek için ayrı bir şeye ihtiyacım var mı?
garantisi oluyor mu hocam bir de bu mouse’un

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garantisi oluyor mu hocam bir de bu mouse’un
hocam ajazz da type c ile şarj oluyor içinden kablosu çıkıyor zaten kablolu kullanabiliyorsunuz garantisi var diye biliyorum 2 yıl

Peki darmoshark M3 mü yoksa F1'mi. Genelde F1 diyorlar ama bilemedim

İkisi arasında kalmıştım, ajazz aldım aradaki 500 liraya değmez diyip bugün geldi (5 gün içinde geldi) memnunum, güzel baya fiyatına göre. Stok beklerim, üstüne birde kargo beklerim dersen mechkeys'te F1 Pro versiyonu burdaki F1 fiyatına geliyor, para var direkt pro alırım dersen wraith'ten pro al, ama beklemem ve o kadar bütçe çıkmaz dersen ajazz al bence
Peki darmoshark M3 mü yoksa F1'mi. Genelde F1 diyorlar ama bilemedim
F1

İkisi arasında kalmıştım, ajazz aldım aradaki 500 liraya değmez diyip bugün geldi (5 gün içinde geldi) memnunum, güzel baya fiyatına göre. Stok beklerim, üstüne birde kargo beklerim dersen mechkeys'te F1 Pro versiyonu burdaki F1 fiyatına geliyor, para var direkt pro alırım dersen wraith'ten pro al, ama beklemem ve o kadar bütçe çıkmaz dersen ajazz al bence

F1
Ajazz elinde sıkınca gıcırdıyor mu? Birde pil durumu nasıl?

Geri