- Konu Sahibi Konu Sahibi
r32 hastasısın sanırımGenel anlamda Anneler telefonu düzgün kullanmıyor. Annemin telefonu benimkinden daha üst model ama benim telefonum daha akıcı Annemin telefonuna göre.
r32 hastasısın sanırımGenel anlamda Anneler telefonu düzgün kullanmıyor. Annemin telefonu benimkinden daha üst model ama benim telefonum daha akıcı Annemin telefonuna göre.
yok hocam telefonda ciddi anlamda donmalar vb varGenel anlamda Anneler telefonu düzgün kullanmıyor. Annemin telefonu benimkinden daha üst model ama benim telefonum daha akıcı Annemin telefonuna göre.
Yok be nerde o parar32 hastasısın sanırımvarmı kullanıyon mu golf 4 .D
Yok be nerde o paraOlsa üstünden inmezdim herhalde
Sevdiğim arabalar çok var ama golf 4 koymayı tercih ettim. Onun ayrı güzelliği var![]()
R32 alınamazsa 1.8T alın o da mükemmelbende alacaktım ta sonra 7 alıp 7,5 a çevirmeyi düşündüm fiyatları arttı
![]()
Direk samsung m 33 al fiyatına göre cok iyibabama max 10 k ya kaçak filan değil trden alınan ve olabildiğinde uzun gidebilecek telefon lazım. fiyat ne kadar düşük olursa iyi olur illa 10 k olmasın ama uzun süreli dayansın
Honro x9a nın türkiyede kılıfı bile yok.Honor x9a
Buda cok iyi telefon hata mükemmel bir m33 zamandıda iyidi Di biraz artı ama halen gene iyi 8 k bu telefonlardan ikisininde alabilirsin ama bid epoco f5 pro vardı 10k altındaysa albütçe 480tl daha artarsa ; https://www.trendyol.com/samsung/ga...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme .
oney hocam golf 4 1,8 t miR32 alınamazsa 1.8T alın o da mükemmel![]()
Galaxy a70 hiç değilse 5 sene götürür diye düşünüyorumbabama max 10 k ya kaçak filan değil trden alınan ve olabildiğinde uzun gidebilecek telefon lazım. fiyat ne kadar düşük olursa iyi olur illa 10 k olmasın ama uzun süreli dayansın
Yeni bir cihaz zamanla gelir elbet. Gelmezse de hepsiburada yurtdışından alınabiliyor zatenHonro x9a nın türkiyede kılıfı bile yok.
Yaksın be nolcakoney hocam golf 4 1,8 t miçok yakar be o :d golf 7,5 isterdim duruşu çok hoşumada gidiyor ama çok pahalandı.