🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yo ironi falan değil. Allah amerikalı değilse niye doları arttırıyor bize düşman değilse? Ben söylemiyorum %52 ile seçilen reis söylüyor zamları Allah yapıyor

Artık umrumda falan değil. Oturup halkın fakirlik içinde boğulmasını izleyeceğim.
Mülteciler gitse ekonominin üstündeki yük azalabilir ama gönderemiyor muşuz Allah bizi yakıyormuş işte :)

Seçim bize ilaç oldu, geleceğimiz daha kaliteli olacak gibi hissediyorum(!) Hadi bakalım
Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan beyler.

Alıntıyı görüntüle
CHP sicili bozuk Kılıçdaroğlu nu çıkarmayacaktı! SSK yı batıran adam ülkeyi hiç yönetemezdi, millet en azından Erdoğan'ın İstanbul da neler yaptığını biliyor adam bi imaj yarattı tabi ki de kolay kolay kaybetmez

Yo ironi falan değil. Allah amerikalı değilse niye doları arttırıyor bize düşman değilse? Ben söylemiyorum %52 ile seçilen reis söylüyor zamları Allah yapıyor
Öyleyse seninle aynı istikamette oy vermediğim için şükürler olsun. Seçim sonucunu gördüğünde üzülmene bir oy da ben katkıda bulunarak doğruyu yapmışım. Şu sözleri eden biriyle aynı yöne baksam gözlerimden utanırım.

CHP sicili bozuk Kılıçdaroğlu nu çıkarmayacaktı! SSK yı batıran adam ülkeyi hiç yönetemezdi, millet en azından Erdoğan'ın İstanbul da neler yaptığını biliyor adam bi imaj yarattı tabi ki de kolay kolay kaybetmez
Bence SSK yı batıran adam ülkeyi yönetebilirdi ama senin gibi SSK' yı batırdığını sanan biri oy kullanmamalıydı. Umarım da kullanmamışsındır. Kemal Kılıçdaroğlu dediğin adam zamanında SSK daki yolsuzlukları raporladığında onu takmayanları suçla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyleyse seninle aynı istikamette oy vermediğim için şükürler olsun. Seçim sonucunu gördüğünde üzülmene bir oy da ben katkıda bulunarak doğruyu yapmışım. Şu sözleri eden biriyle aynı yöne baksam gözlerimden utanırım.
Çokta umrumdaydı. Uğraş dur benim tuzum kuru. Sen ve %52,16 çekin çilesini. 21 yıldır yeter da :D

@RevDeisDou Eğer ki Muharrem İNCE çekilmeseydi 2. tura kalırdı ve kesinlikle İnce alırdı diye düşünüyorum. Sence?

@RevDeisDou Eğer ki Muharrem İNCE çekilmeseydi 2. tura kalırdı ve kesinlikle İnce alırdı diye düşünüyorum. Sence?
CHP Kemit kitleye sahip. Sonuç değişmezdi. İnce güzel bir oy alırdı belki ama 2. tura kalması imkansız. %25 leri geçmesi lazım. Bunun içinde RTE yi %40' ın altına düşürmesi lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,167
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri