evet ssd var 512gb ayrıca hard disk alayım diyorum
Bende HDD kullanıyorum ama hiç önermiyorum açıkçası. Bekleme süreleri kanser ediyor. Yer yoksa eğer Sata SSD almanı öneririm açıkçası.
evet ssd var 512gb ayrıca hard disk alayım diyorum
Depolama için önerdi bir arkadaşım.Hocam HDD yi ne için alacaksınız?
1TB SSD almak daha mantıklı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart modeliniz nedir?
Açıkçası yeni sistem topladım pek bir bilgim yok o yüzden önerilere göre hareket ediyorum diyebilirim.Bende HDD kullanıyorum ama hiç önermiyorum açıkçası. Bekleme süreleri kanser ediyor. Yer yoksa eğer Sata SSD almanı öneririm açıkçası.
Gigabyte A520M anakart var bende hocam 2tb hdd ne tavsiye edersinizHocam HDD yi ne için alacaksınız?
1TB SSD almak daha mantıklı olabilir.
Anakart modeliniz nedir?
Depolama için önerdi bir arkadaşım.
MSI PROH610M-E DDR4 (MS-7D48)
Açıkçası yeni sistem topladım pek bir bilgim yok o yüzden önerilere göre hareket ediyorum diyebilirim.
Peki hangi ssd yi almalıyım?O zaman kesinlikle SSD öneririm. Bazı oyunlarda yükleme süreleri 3-4 dk'yı buluyor.
Western digital alabilirsiniz.Gigabyte A520M anakart var bende hocam 2tb hdd ne tavsiye edersiniz
Bana ssd mi önerirsiniz? Varsa ssd önerisi alabilirimWestern digital alabilirsiniz.
![]()
Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Blue WD20EZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk özelliklerini incele, 2.823,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam hangi modeli?Gigabyte A520M anakart var bende hocam 2tb hdd ne tavsiye edersiniz
SSD daha mantıklı, Anakartınız tam modeline göre öneri yapacağım.Bana ssd mi önerirsiniz? Varsa ssd önerisi alabilirim
Peki hangi ssd yi almalıyım?
Gigabyte A520M anakart var bende hocam 2tb hdd ne tavsiye edersiniz
Gigabyte A520M K 5100mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart. ssd ya da hdd olabilir ben de depolama icin kullanacagim. tesekkur ederimTam hangi modeli?
SSD daha mantıklı, Anakartınız tam modeline göre öneri yapacağım.