Lobbeco isimli site güvenilir mi ?

Traqueer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Arkadaşlar sitenin linki burada bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Her şeyin fiyatı neden bu kadar uygun abi. Güvenemedim bi tık ama orijinallerse iyi site

Bilgim yok ama bu konu dikkatimi çekti.

Başlık 'Lobbeco'dan alışveriş yaptım sorun yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...n-yasiyorum-yardimci-olabilir-misiniz.736560/
Konuya baktım hocam iade sorunu yaşadığını belirtmiş arkadaş ulaşmaya çalışıyorum kendisine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyin fiyatı neden bu kadar uygun abi. Güvenemedim bi tık ama orijinallerse iyi site
Bende güvenemedim ama bi forma gördüm eğer site guvenilirse almak istiyorum.

Ben satın alım yapmıştım ürünler orjinal değil bir kere baştan bunu bilerek satın al a kalite replika diye geçiyor ama yinede tavsiye etmem aldığım ürün 3 ayda geldi adamlar kargoya vermiyor keyifleri istemediği için ve adamlara ulaşman mümkün değil

Ben satın alım yapmıştım ürünler orjinal değil bir kere baştan bunu bilerek satın al a kalite replika diye geçiyor ama yinede tavsiye etmem aldığım ürün 3 ayda geldi adamlar kargoya vermiyor keyifleri istemediği için ve adamlara ulaşman mümkün değil
Zaten orjinal beklemiyordum bu fiyata da kargo işi sıkıntıya soktu beni teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme kısmına kadar girip sipariş etmemiştim ve üye olmamama rağmen sepetinizde ürün bıraktınız vs vs diye mesaj gönderdiler.

Kredi kartından ödeme yaptıysanız harcama itirazında bulunun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri