bütçe 2500 kanka 2500Darmoshark M3 yada n3. Ben M3 kullanıyorum hafif ve büyük mouse
Hocam bütçenizi aşıyor ancak mükemmel bir mouse biraz daha biriktirip almanızı tavsiye ederimfps oyunları için kablosuz bir mouse arıyorum hafif olursa iyi olur küçük olmazsa sevinirim
Hocam zaten bütçem normalde 2000tlydi 2500 yaptım 3000e çıkamam maalesefHocam bütçenizi aşıyor ancak mükemmel bir mouse biraz daha biriktirip almanızı tavsiye ederim
![]()
Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Lamzu atlantise baktım da stokta yok göremedimninjitsu sora veya lamzu Atlantis alınabilir
Anladım hocam bu mouse en son baktığımda 2k falan idi geçen sene tr ekonomisinde böyle oluyoHocam zaten bütçem normalde 2000tlydi 2500 yaptım 3000e çıkamam maalesef
1500 ten fazla verilmez zaten bunaAnladım hocam bu mouse en son baktığımda 2k falan idi geçen sene tr ekonomisinde böyle oluyo
Ninijitsu soranın malzeme kalitesi hakkında bilgin var mıninjitsu sora veya lamzu Atlantis alınabilir
malzeme kalitesi güzel aldığına asla pişman olmazsın.Ninijitsu soranın malzeme kalitesi hakkında bilgin var mı
Dv3 pro, viper v2pro varken bu alınmaz.Hocam bütçenizi aşıyor ancak mükemmel bir mouse biraz daha biriktirip almanızı tavsiye ederim
![]()
Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Sora kullandım. O fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Lamzu atlantis mini alabilirsin temiz kullanıcıysan.Ninijitsu soranın malzeme kalitesi hakkında bilgin var mı