Youtubedeki adam yok biosa girip uğraşmayın bu uygulama hepsini kendi güncelliyomuş fln diyor ama driver booster değildi ona benzeyen arayüzü bile aşırı aynı bi programdıDriver Booster driverları düzgün güncelleyemiyor daha. Ve BIOS güncellerken BIOS silinip yeniden yükleniyor. İmkansız kısaca.
İmkansız dediğim gibi.Youtubedeki adam yok biosa girip uğraşmayın bu uygulama hepsini kendi güncelliyomuş fln diyor ama driver booster değildi ona benzeyen arayüzü bile aşırı aynı bi programdı
O tür programların çoğu düzgün çalışmıyor , geriye kalanlarda da virüs var.Youtubedeki adam yok biosa girip uğraşmayın bu uygulama hepsini kendi güncelliyomuş fln diyor ama driver booster değildi ona benzeyen arayüzü bile aşırı aynı bi programdı
Allah korumuş vallaVarya biara bilmiyodum 10bitin tüm programlarını kurmuştum sonradan sildim![]()
Kaspersky Total SecurityAnasını ağlatıyor pcnin bi yavaşlıyo ama arayüzleri güzel tavsiye ettiğin virüs programı varmj
Peki şey sorucam iobit uninstall var hızlıca uygulama kaldırıyor1- BIOS güncellemesi imkansız
2- Driver Booster gibi IOBIT programlarını görürseniz koşarak uzaklaşın.