EPIC GAMES FREE DISCORD NITRO

VagooX

80+
Reaksiyon skoru
11
Hicbir ucret odemeden discord nitro almak cok kolay
sadece epic games hesabiniza girin arama motoruna discord nitro yazin beles alin))

sadece epic games hesabiniza girin arama motoruna discord nitro yazin beles alin))
direk discordun sitesinden indirincede geliyordu sanki

epicten discord yükledi ama bana bir şey gelmedi. discord zaten yüklüydü, üzerine mi yazdı da olmadı anlamadım

siparisiniz epic gamese bagli olan epostaniza gelicek ordan aktif edeceksiniz. 0.99 dolar test icin para aliyor direk iade ediyor kartiniza yani sikinti yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

epostaniza gelicekdir
Gelmis tesekkurler, yine 12 ay boyunca nitro almayanlara ozelmis.. Bi yararlanamadik gitti su kampanyalardan.

denedim kart girin dedi girdim arkadaş paparadan yaptı parayı çekti sonra geri verdi abonelik sistemi yaptı tabi çok kullanmayacağı kartına yaptı ben de paparadan deniyeyim dedim olmadı sonra gittim kendi kartım enparadan yapayim dedim yine olmadı ben de saldım bunu doğrulama gerekli dedi kaldı nedensizce

denedim kart girin dedi girdim arkadaş paparadan yaptı parayı çekti sonra geri verdi abonelik sistemi yaptı tabi çok kullanmayacağı kartına yaptı ben de paparadan deniyeyim dedim olmadı sonra gittim kendi kartım enparadan yapayim dedim yine olmadı ben de saldım bunu doğrulama gerekli dedi kaldı nedensizce
bendede kart bilgileri istendi direk iade ediyorlar parayi

Geri