direk discordun sitesinden indirincede geliyordu sankiHicbir ucret odemeden discord nitro almak cok kolay
sadece epic games hesabiniza girin arama motoruna discord nitro yazin beles alin))
siparisiniz epic gamese bagli olan epostaniza gelicek ordan aktif edeceksiniz. 0.99 dolar test icin para aliyor direk iade ediyor kartiniza yani sikinti yokaldım da nasıl aktif edecez
epostaniza gelicekdirKutuphanede diyor ama kutuphanede birsey yok
sitesinden yapa bilirsinizhocam mobilden nasıl yapılıyor
indirmenize gerek yok arama motoruna discord nitro yazib 0 ucretle alin epostaniza gelecekdirepicten discord yükledi ama bana bir şey gelmedi. discord zaten yüklüydü, üzerine mi yazdı da olmadı anlamadım
Gelmis tesekkurler, yine 12 ay boyunca nitro almayanlara ozelmis.. Bi yararlanamadik gitti su kampanyalardan.siparisiniz epic gamese bagli olan epostaniza gelicek ordan aktif edeceksiniz. 0.99 dolar test icin para aliyor direk iade ediyor kartiniza yani sikinti yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
epostaniza gelicekdir
denedim kart girin dedi girdim arkadaş paparadan yaptı parayı çekti sonra geri verdi abonelik sistemi yaptı tabi çok kullanmayacağı kartına yaptı ben de paparadan deniyeyim dedim olmadı sonra gittim kendi kartım enparadan yapayim dedim yine olmadı ben de saldım bunu doğrulama gerekli dedi kaldı nedensizceHicbir ucret odemeden discord nitro almak cok kolay
sadece epic games hesabiniza girin arama motoruna discord nitro yazin beles alin))
bendede kart bilgileri istendi direk iade ediyorlar parayidenedim kart girin dedi girdim arkadaş paparadan yaptı parayı çekti sonra geri verdi abonelik sistemi yaptı tabi çok kullanmayacağı kartına yaptı ben de paparadan deniyeyim dedim olmadı sonra gittim kendi kartım enparadan yapayim dedim yine olmadı ben de saldım bunu doğrulama gerekli dedi kaldı nedensizce