Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster laptop hangisi alınmalı?

alpharh

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
20
Merhaba Arkadaşlar, 20k bütcem var. hangi monster serisi laptopu almalıyım? çok kararsız kaldım yardım edebilecek daha önce kullanmış olan var mı?

Monster alınmaz.

monster almamak en iyi tercih olur.

herkes de çok fazla bir karşıt görüşlülük var monster laptoplara karşı acaba neden kanka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki neden ve önerebileceğin 20kya yakın bir sistem var mı bro
Kasa çöp, soğutma çöp, f/p diye kakaladıkları laptoplar 2-3 yıla zaten çöp oluyo

herkes de çok fazla bir karşıt görüşlülük var monster laptoplara karşı acaba neden kanka?

peki neden ve önerebileceğin 20kya yakın bir sistem var mı bro
masaüstü düşünmüyorsunuz değil mi?

masaüstü düşünmüyorsunuz değil mi?
masa üstü bir sistemim var zaten halihazırda, ben extra bir laptop alıp boş zamanlarımda farklı yerlede de elimin altında güzel bir sistem olsun istiyorum açıkcası, o yüzden önerebileceğiniz sistemler varsa bakarım seve seve

Merhaba Arkadaşlar, 20k bütcem var. hangi monster serisi laptopu almalıyım? çok kararsız kaldım yardım edebilecek daha önce kullanmış olan var mı?
Monster kullanan tanıdıklarımda var fan seside acayip fazla geliyor. Fanı maxa aldığında nasıl bir ses ortaya çıktığını konuşmaya gerek yok, o ses nasıl çıkıyo diyosun.

masa üstü bir sistemim var zaten halihazırda, ben extra bir laptop alıp boş zamanlarımda farklı yerlede de elimin altında güzel bir sistem olsun istiyorum açıkcası, o yüzden önerebileceğiniz sistemler varsa bakarım seve seve
Önereceğimiz laptoplar neye göre olmalı? Oyun odaklımı yoksa iş, kodlama falan mı?

fan sesı cok cıkıyor evet ama sogutması guzel ultra ayarlardayken cok fazla ısınma yaratmadı bende

kasa olarak bı tık kotu de olsa ıdare edıyor

Monster kullanan tanıdıklarımda var fan seside acayip fazla geliyor. Fanı maxa aldığında nasıl bir ses ortaya çıktığını konuşmaya gerek yok, o ses nasıl çıkıyo diyosun.
anladım teşekkür ederim, o zaman elveda monster... (şekilliydi hoşuma gitmişti ama almayacağım :D ) önerebileceğiniz 20k laptoplar varsa bakabilirim teşekkürler.

TULPAR T7 V 23.4 KULLANIYORUM 2 SENE OLDU HİÇ SORUN YAŞAMADIM. ABİMDE 7 SENEDİR ABRA SERİSİNDEN BİRİNİ KULLANIYOR VE GAYET MEMNUN 2 AY ÖNCE KLAVYE DEĞİŞİMİ YAPTIRDI ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE. BANA DA ÇOK ALMA DİYEN OLDU FARKLI MARKALARA YÖNEL DİYEN OLDU ÇEVREMDE MSI ALANDA OLDU CASPER ALANDA OLDU HP KULLANANDA VAR İYİKİ MONSTER ALMIŞIM DİYORUM BEN. OYUN AĞIRLIKLI KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM. ARAŞTIRRISAN HER MARKAYI KÖTÜLEYEN VAR.

fan sesı cok cıkıyor evet ama sogutması guzel ultra ayarlardayken cok fazla ısınma yaratmadı bende

kasa olarak bı tık kotu de olsa ıdare edıyor
Kankam materyal olarak kasa baya kötü, materyalin kötü olması ısınmayı çok arttırıyor ve daha geç soğuyor. Soğutmada iyi falan değil kanka ilk 2-3 tıl seni götürür ama 2-3 yıl sonra ben buna neden para verdim diyorsun. Performans kaybı cidden fazla oluyor. Fan seside dediğim gibi gereğinden çok çok fazla

Geri