NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
hazır sistemde her parçanın garanti belgesi kutusu ile birlikte ayrı ayrı verilir.
hazır sistemde her parçanın garanti belgesi kutusu ile birlikte ayrı ayrı verilir.
İyide 6200 TL ye sunulduğunda da süper teklif ,süper fiyat yazıyordu şuan da aynısı yazıyorindirimin amacı zaten uzun süredir olan fiyatının altına düşmesidir. bir ürün için indirim bekleyenler boşuna beklemiyor.
Öpme yok ben yaptırdım.İyide 6200 TL ye sunulduğunda da süper teklif ,süper fiyat yazıyordu şuan da aynısı yazıyorDemek ki bir öpme var bu olay da
![]()
bir kağıt var ama onda birim fiyat 0 yazıyor sıkıntı olmaz mıhazır sistemde her parçanın garanti belgesi kutusu ile birlikte ayrı ayrı verilir.
faturası ve kutusu yeterli olur. 0 yazması önemli değil asıl fatura olsun yeter.bir kağıt var ama onda birim fiyat 0 yazıyor sıkıntı olmaz mı
düzeltme o kağıt servise gönderdiğim kağıtmış onun dışında ekran kartına ayrı bir garanti kağıdı yok bütün parçaların olduğu garanti kağıdı varbir kağıt var ama onda birim fiyat 0 yazıyor sıkıntı olmaz mı
Madem öyle bir yetkin var 4060 ti ve RX 7600 de bir el atıverÖpme yok ben yaptırdım.
Faturada da bütün parçalar yazıyor sadece ekran kartı yokfaturası ve kutusu yeterli olur. 0 yazması önemli değil asıl fatura olsun yeter.
yani satarken bu kağıdı koysam yeter miFaturada da bütün parçalar yazıyor sadece ekran kartı yok
emin misiniz hocam belki ekran kartına ayrı fatura kesmişlerdir.Faturada da bütün parçalar yazıyor sadece ekran kartı yok
eminim hocam hazır sistem olduğu için bütün parçaların olduğu fatura var ekran kartı için ayrı fatura yokemin misiniz hocam belki ekran kartına ayrı fatura kesmişlerdir.
ama bütün parçaların olduğu faturada da ekran kartı yok anladığım kadarıyla aldığınız yere sorun isterseniz.eminim hocam hazır sistem olduğu için bütün parçaların olduğu fatura var ekran kartı için ayrı fatura yok
Abdullah abi müsaitsen yardımcı olur musunDonanım ürünlerindeki indirimlerin %95'i bize özel yapılıyor link paylaşırken bizim linklerimizi verirseniz seviniriz.
yok ekran kartı dahil bütün parçalar var benim dediğim ekran kartına ayrı fatura kağıdı yokama bütün parçaların olduğu faturada da ekran kartı yok anladığım kadarıyla aldığınız yere sorun isterseniz.