youtubedan aynı sistemin test videosunu izlediğimde 180-200 alabildiğini gözlemledimİşlemci zayıf kaldığı için olabilir. 3. nesil çok eskide kaldı artık.
ram testini attımÖyle bir şeyin ihtimali yok SSD performans anlamında oyuna etki etmez sorunun ram dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece açılış hızını artırırsın
Hocam HDD Sentinel adinda bir uygulama var onu bilgisayarina indirip disklerin saglik durumunu gorebiliyorsun indir ssd'nin saglik durumunu kontrol et eger kritik gosteriyorsa program ona gore yargilayabilirsiniz ancak ssd'den kaynaklandigini dusunmuyorum.bu işlemcinin testlerine baktığımda 180-200 arası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir diğer forumda sorunun ssdden kaynaklandığını söylediler bu mümkün olabilir mi ona göre elimdeki diğer ssdye sistemi kurup deneyeceğim
BAKTIM HOCAM %100 SAĞLIKLARIHocam HDD Sentinel adinda bir uygulama var onu bilgisayarina indirip disklerin saglik durumunu gorebiliyorsun indir ssd'nin saglik durumunu kontrol et eger kritik gosteriyorsa program ona gore yargilayabilirsiniz ancak ssd'den kaynaklandigini dusunmuyorum.
Hocam o zaman buyuk ihtimal sorun ram'in 8gb olmasi 16 yapmani oneririm gunumuzde oyun oynarken arkada dc, chrome vs. uygulamalar acinca iyice kullanimi %90-%95'lere cikiyor 8gb ram'de ayrica iyi aksamlar.BAKTIM HOCAM %100 SAĞLIKLARI