16K hafif laptop önerisi

monster'ın bu serisi güzel. aynı cihazlar biri siyah biri gümüş hangsini istersen.
Bir tanıdığa onerince monster gibi ismi çıkmış bir marka önermek istemiyorum , şimdi şanssızlık olur sorunlu ürün çıkar kabak bana patlar

ayrıca huawei muhtemelen 60hz. bu cihaz 120hz ve bataryası denilene göre çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir tanıdığa onerince monster gibi ismi çıkmış bir marka önermek istemiyorum , şimdi şanssızlık olur sorunlu ürün çıkar kabak bana patlar
siz bilirsiniz hocam bu serisi oyun serisi gibi değil. normalde bende önermem oyun amacı olursa.

siz bilirsiniz hocam bu serisi oyun serisi gibi değil. normalde bende önermem oyun amacı olursa
Abra , tuplar karda thongfang kasa güzel ama yakınlarim olduğu için önermiyorum çünkü internette kötü namı olan bir marka . Alan kişi de daha çok büyük markalardan istiyor yoksa huma nin donanımı çok güzel .

Abra , tuplar karda thongfang kasa güzel ama yakınlarim olduğu için önermiyorum çünkü internette kötü namı olan bir marka . Alan kişi de daha çok büyük markalardan istiyor yoksa huma nin donanımı çok güzel .
sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,219
Üyeler
195,302
Son üye
Yusufkrbx00
Geri