$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

@Kürşat Kütükçü bu günkü yiyeceğimiz arkadaş kendisi herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.
Tayyib'e yi savunduğumu göremedim işaretle göster neresinde Tayyip'i savunmuşum

Bu ne lan ne ara 23'ü geçti

Bu günkü yiyeceğimiz arkadaş @Kürşat Kütükçü herkese şimdiden afiyet olsun başlıyoruz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş kendi zekası ile herkesi bir zannediyor kendi etti kendi buldu azcık yüzün var ise kızarır bir daha bu foruma girmezsin sözünün arkasında durursun hadi şimdi köyüne.
Bu söylemlerim hepsinin altına imzamı atarım yanlış tek cümlem yok bu söylemlerim de Kılıçdaroğlu nu eleştirmişim farkındaysan tabi senin cümle dağarcığın yok galiba hangi cümle nereye gidiyor az düşün kitap oku biraz belki gelişirsin

Aldım hocam dün alsaydım kardaydım. Param değer kaybetmesin yeter bana. Sizce ne kadar süre tutmalıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben pek anlamıyorum bu parayı gelecek yıllarda eğitimimde kullanıcam. Türk lirası olarak tutulmazmış .Değerini kaybetmesin yeter artık. Sizce uzun vadede nasıl bir yol izlemeliyim
Hocam dolar 28 Tl gelene kadar durmayacak ondan sonra biraz sabit duracak o zaman satabilirsiniz.

Aga adam kılışdar dedeme sallamış Tayyip i savunmamış ki. Ayrıca geçmişte savunmuş olsa bile görüşü değişmiş olabilir bunda bi şey yok ki. Asıl sorun 20 senedir görüşünü değiştirmeye lerde.

345234973_952108326009551_160280062974819942_n.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KNK istediğin kişiye sor @Masked Sniper da gelsin onda sor bu adam AKP li daha ne konuşmaları var o yüzden savunmayın şu sahsı.
Kimseyi savunmuyorum kanka sadece geçmişte AKP'li olsa bile şimdi olmaması gayet doğal onu demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,931
Üyeler
184,999
Son üye
wasshock
Geri