CS:GO alt tab atınca ekran karıncalanıyor

Reaksiyon skoru
29
alt tab atınca ekran karıncalanıyor böle gri oluyo ekranda bişeylere tıklayınca mesela sekmeyi kapatınca veya oyuna gelip bıçağı sallayınca düzeliyor

hayır 1050 ti var ve son güncellemeden sonra oldu
Bir önceki sürümü yükle. Şuan güncel olan sürümü silip. Ekran kartı bağlantısında da sorun olabilir. Güncellemeden de olabilir. Nvidia tarafında hiç böyle bir şey yaşamadım ben 1050Tİ ile.

Bir önceki sürümü yükle. Şuan güncel olan sürümü silip. Ekran kartı bağlantısında da sorun olabilir. Güncellemeden de olabilir. Nvidia tarafında hiç böyle bir şey yaşamadım ben 1050Tİ ile.
nası yapıcaz abi onu be

bende 3070ti ile oyuna girince 10 saniye felan tuşları aşırı geç algılıyor cift basıyor felan sonra düzeliyor win 11 win10 ile ikisinlede yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence cs go ile alakalı

nvidia güncelleme gelmiş
bende 3070ti ile oyuna girince 10 saniye felan tuşları aşırı geç algılıyor cift basıyor felan sonra düzeliyor win 11 win10 ile ikisinlede yapıyor
yok abi hiç bişey görmüyorum ben

bence cs go ile alakalı
olabilir son güncellemeden sonra oldu

nası yapıcaz abi onu be
DDU programını yükle. Ekran kartı sürücüsünü sil. Sonra Nvidia sitesinden sondan bir önceki güncellemeyi yükle. Experience üzerinden güncelleme yapma yeni güncelleme gelene kadar.

DDU programını yükle. Ekran kartı sürücüsünü sil. Sonra Nvidia sitesinden sondan bir önceki güncellemeyi yükle. Experience üzerinden güncelleme yapma yeni güncelleme gelene kadar.
yeni güncelleme var şu an

indiriyorum

bence cs go ile alakalı
3070Tİ ile tuşların alakası ne ? Sana görüntü mü geç geliyorr ?

Aynısını dicektim. 😂 RX 580 kullanırken bende de vardı aynı sorun
RX 6500XT ve 6600'lerin bazılarında da bu sorun vardı. Allah kimseyi 6500XT ile sınamasın.

3070Tİ ile tuşların alakası ne ? Sana görüntü mü geç geliyorr ?

RX 6500XT ve 6600'lerin bazılarında da bu sorun vardı. Allah kimseyi 6500XT ile sınamasın.
1660s ten 3070ti geçince oldu çünkü (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,192
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri