tursulubaklava
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
alt tab atınca ekran karıncalanıyor böle gri oluyo ekranda bişeylere tıklayınca mesela sekmeyi kapatınca veya oyuna gelip bıçağı sallayınca düzeliyor
Ekran kartın AMD mi : D ?alt tab atınca ekran karıncalanıyor böle gri oluyo ekranda bişeylere tıklayınca mesela sekmeyi kapatınca veya oyuna gelip bıçağı sallayınca düzeliyor
hayır 1050 ti var ve son güncellemeden sonra olduEkran kartın AMD mi : D ?
Bir önceki sürümü yükle. Şuan güncel olan sürümü silip. Ekran kartı bağlantısında da sorun olabilir. Güncellemeden de olabilir. Nvidia tarafında hiç böyle bir şey yaşamadım ben 1050Tİ ile.hayır 1050 ti var ve son güncellemeden sonra oldu
nası yapıcaz abi onu beBir önceki sürümü yükle. Şuan güncel olan sürümü silip. Ekran kartı bağlantısında da sorun olabilir. Güncellemeden de olabilir. Nvidia tarafında hiç böyle bir şey yaşamadım ben 1050Tİ ile.
Aynısını dicektim.Ekran kartın AMD mi : D ?
bağlantıda sorun yokBir önceki sürümü yükle. Şuan güncel olan sürümü silip. Ekran kartı bağlantısında da sorun olabilir. Güncellemeden de olabilir. Nvidia tarafında hiç böyle bir şey yaşamadım ben 1050Tİ ile.
yok abi hiç bişey görmüyorum benbende 3070ti ile oyuna girince 10 saniye felan tuşları aşırı geç algılıyor cift basıyor felan sonra düzeliyor win 11 win10 ile ikisinlede yapıyor
olabilir son güncellemeden sonra oldubende 3070ti ile oyuna girince 10 saniye felan tuşları aşırı geç algılıyor cift basıyor felan sonra düzeliyor win 11 win10 ile ikisinlede yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence cs go ile alakalı
DDU programını yükle. Ekran kartı sürücüsünü sil. Sonra Nvidia sitesinden sondan bir önceki güncellemeyi yükle. Experience üzerinden güncelleme yapma yeni güncelleme gelene kadar.nası yapıcaz abi onu be
yeni güncelleme var şu anDDU programını yükle. Ekran kartı sürücüsünü sil. Sonra Nvidia sitesinden sondan bir önceki güncellemeyi yükle. Experience üzerinden güncelleme yapma yeni güncelleme gelene kadar.
indiriyorumDDU programını yükle. Ekran kartı sürücüsünü sil. Sonra Nvidia sitesinden sondan bir önceki güncellemeyi yükle. Experience üzerinden güncelleme yapma yeni güncelleme gelene kadar.
3070Tİ ile tuşların alakası ne ? Sana görüntü mü geç geliyorr ?bende 3070ti ile oyuna girince 10 saniye felan tuşları aşırı geç algılıyor cift basıyor felan sonra düzeliyor win 11 win10 ile ikisinlede yapıyor
bence cs go ile alakalı
RX 6500XT ve 6600'lerin bazılarında da bu sorun vardı. Allah kimseyi 6500XT ile sınamasın.Aynısını dicektim.RX 580 kullanırken bende de vardı aynı sorun
1660s ten 3070ti geçince oldu çünkü3070Tİ ile tuşların alakası ne ? Sana görüntü mü geç geliyorr ?
RX 6500XT ve 6600'lerin bazılarında da bu sorun vardı. Allah kimseyi 6500XT ile sınamasın.