30kya 7600x 3060ti sistem nasıl

Kanka sana tavsiyem
MONİTÖR

MOUSE

KLAVYE

Hocam peki hangi markayı önerirsiniz attıgım üründen daha ucuz veya eşit olan

Kanka sana tavsiyem
MONİTÖR

MOUSE

KLAVYE

Hocam 24 inc kucuk gelir mi açıkcası internet kafede bunun aynısı var 27 inch olanı o normal gelmişti çok fark yoksa olabilir

mouse hakkında güzel ama benq fanlığım var biraz o yüzden kararsızım

klavyenin switchi nedir bide

Hocam açıkcası rx6700xt tercih ediceğimden dolayı fiyat azalırsa alttaki ucuz olanı tercih edebilirim üstteki pahalıymış

Kanka sana tavsiyem
monitör

MOUSE

KLAVYE

Hocam 24 inc kucuk gelir mi açıkcası internet kafede bunun aynısı var 27 inch olanı o normal gelmişti çok fark yoksa olabilir

mouse hakkında güzel ama benq fanlığım var biraz o yüzden kararsızım

klavyenin switchi nedir bide
monitör kullanıcısıyım gayet akıcı ve asus kalitesi 280hz başka bi boyut 27 siyle alakası yok

Mouse benq fanlığını öldürür o kadar iyi ve alıcısı harika

Klavyenin switchi yeşil kendim apex pro kullanıyorum ama önceki klavyem 1 sene kullandım fazlasıyla iyi bi klavye

Ayrıca kasa olarak

Kanka sana tavsiyem
monitör

MOUSE

KLAVYE

monitör kullanıcısıyım gayet akıcı ve asus kalitesi 280hz başka bi boyut 27 siyle alakası yok

Klavyenin switchi yeşil kendim apex pro kullanıyorum ama önceki klavyem 1 sene kullandım fazlasıyla iyi bi klavye

Ayrıca kasa olarak
Hocam monitor mouse klavye konusunda haklısınız düşünürüm ama kasa konusunda zaten param çok kısıtlı kalıyor onlara psulu kasa tercih ettim masraf yapmamak için

Kanka sana tavsiyem
monitör

MOUSE

KLAVYE

Ayrıca kasa olarak
Bu mouseyi alma. Bu fiyata Ninjutso Sora, Pulsar X2 Lite, Lamzu Atlantis, Atlantis Mini falan var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstteki arkadaşın tercihiyle rx6700xt tercih ettim hocam o nasıl
RX 6700XT iyidir, çıkarswn RX 6750 XT alınabilir. 2. el bakarsan RX 6800XT var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri