- Reaksiyon skoru
- 693
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ben vurmaya meraklıyım. İstersen vurrim sana.Kardeş sen vurdurmaya mi meraklisin aynı konuyu açıyorsun? Chat gpt Kabul etti felan ?
Yok ben vurmaya meraklıyım. İstersen vurrim sana.Kardeş sen vurdurmaya mi meraklisin aynı konuyu açıyorsun? Chat gpt Kabul etti felan ?
Sen ne yaşıyon bilader saçma sapan başlıklar açıp insanları mı test ediyosun?Yok ben vurmaya meraklıyım. İstersen vurrim sana.
Yaşayan ve bulaşan o, ben birinize bile çatmıyorum, keyfime bakıyorum.Sen ne yaşıyon bilader saçma sapan başlıklar açıp insanları mı test ediyosun?
Sen SDN'den niye şutlandınFilm başlıyo yerimizi alalım![]()
"Chat GPT kabul etti. Dikkati olun." adında bi konu açmışsın az önce denk geldim başlığı kapatmışlar burdada alakasız konuşuyorsun forumun içeriğine uygun şeyler konuşursan seviniriz.Yaşayan ve bulaşan o, ben birinize bile çatmıyorum, keyfime bakıyorum.
Tamam."Chat GPT kabul etti. Dikkati olun." adında bi konu açmışsın az önce denk geldim başlığı kapatmışlar burdada alakasız konuşuyorsun forumun içeriğine uygun şeyler konuşursan seviniriz.
Doğru konuş Loo Top'muyuz bizi şutlasınlar?Yaşayan ve bulaşan o, ben birinize bile çatmıyorum, keyfime bakıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen SDN'den niye şutlandın. Beni de şutladılar bu konuyu açtım diye
.
Seni tanıyom, öyle şeyler yok sendeDoğru konuş Loo Top'muyuz bizi şutlasınlar?
Onurumuz var la bizim.
Ben seni banlamadım, sen banlandığında benim moderatör yetkim yotku alınmıştı. Seni wito banladı ğalfjajfhabsbGw@7283627256 Aga yoksa sen mi ban atmıştın bana?
Sen Elvin misin?Ben seni banlamadım, sen banlandığında benim moderatör yetkim yotku alınmıştı. Seni wito banladı ğalfjajfhabsbGw
Evet, sen kimdinSen Elvin misin?
basitEvet, sen kimdin
Anam sen basitmiydin, senide wito banladı. Senin adın yükselmiydi yeni öğrendim. Naber labasit