Kanka led şerit derken mesela write prism sogutucusuna rgb desteği verebilir mi veya ramlereBen yok diye biliyordum ama sitesinden şimdi baktım "LED şerit" destekliyormuş. TUF B450(M)-PLUS GAMING veya B450 AORUS PRO/ELITE/M ve B450 Gaming X alabilirsin.
RAM'ler zaten kabloyla bağlanmıyor, direkt yazılımla kontrol edebiliyorsun. Wraith Prism'i RGB girişini kullanarak da bağlayabilirsin veya ön USB 2.0 portlarına takarak da kullanabilirsin. Sana önerim ön USB 2.0 portlarına bağlaman, çünkü öyle daha fazla efekt sunuyor. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebilirsin.Kanka LED şerit derken mesela write prism sogutucusuna RGB desteği verebilir mi veya ramlere
Kankam teşekkürler bu önerdiğin kartlarda ful rgb girişi var mı? M2 pro max da led şerit destekliyormuş ya bunlarda ful rgb mi bide 400tl ye değer mi sırf rgb olcak diye sanki ne işime yarayacakta?RAM'ler zaten kabloyla bağlanmıyor, direkt yazılımla kontrol edebiliyorsun. Wraith Prism'i RGB girişini kullanarak da bağlayabilirsin veya ön USB 2.0 portlarına takarak da kullanabilirsin. Sana önerim ön USB 2.0 portlarına bağlaman, çünkü öyle daha fazla efekt sunuyor. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebilirsin.
Evet, tamamen RGB. Hatta önerdiğim AORUS modellerinde ARGB girişi bile var. Sırf 400 ₺ için değer mi bilemem, ben verirdim. Tercih sana kalmış.Kankam teşekkürler bu önerdiğin kartlarda ful RGB girişi var mı? M2 pro max da LED şerit destekliyormuş ya bunlarda ful RGB mi bide 400tl ye değer mi sırf RGB olcak diye sanki ne işime yarayacakta?
Kankam peki argb ne işime yarayacak ?Evet, tamamen RGB. Hatta önerdiğim AORUS modellerinde ARGB girişi bile var. Sırf 400 ₺ için değer mi bilemem, ben verirdim. Tercih sana kalmış.
RGB'yi çok sordun ARGB'yi de bilirsin sanmıştım... Mesela RGB değil de ARGB olan LED'leri, fanları, sıvı soğutucuları ARGB girişine takıyorsun, o 3 pinli ve 5 V oluyor.Kankam peki argb ne işime yarayacak ?
Kanka senin anakart neRGB'yi çok sordun ARGB'yi de bilirsin sanmıştım... Mesela RGB değil de ARGB olan LED'leri, fanları, sıvı soğutucuları ARGB girişine takıyorsun, o 3 pinli ve 5 V oluyor.
TUF B450-PRO GAMING.Kanka senin anakart ne