B450M Pro M2 Max RGB mi?

Maydın

80+
Reaksiyon skoru
42
msi b450m pro m2 max da rgb girişi varmıdır
yoksa bu anakartın ayarında rgb girişi olan kart onerirmisiniz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edin lütfen

Ben yok diye biliyordum ama sitesinden şimdi baktım "LED şerit" destekliyormuş. TUF B450(M)-PLUS GAMING veya B450 AORUS PRO/ELITE/M ve B450 Gaming X alabilirsin.

Ben yok diye biliyordum ama sitesinden şimdi baktım "LED şerit" destekliyormuş. TUF B450(M)-PLUS GAMING veya B450 AORUS PRO/ELITE/M ve B450 Gaming X alabilirsin.
Kanka led şerit derken mesela write prism sogutucusuna rgb desteği verebilir mi veya ramlere

Kanka LED şerit derken mesela write prism sogutucusuna RGB desteği verebilir mi veya ramlere
RAM'ler zaten kabloyla bağlanmıyor, direkt yazılımla kontrol edebiliyorsun. Wraith Prism'i RGB girişini kullanarak da bağlayabilirsin veya ön USB 2.0 portlarına takarak da kullanabilirsin. Sana önerim ön USB 2.0 portlarına bağlaman, çünkü öyle daha fazla efekt sunuyor. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebilirsin.

RAM'ler zaten kabloyla bağlanmıyor, direkt yazılımla kontrol edebiliyorsun. Wraith Prism'i RGB girişini kullanarak da bağlayabilirsin veya ön USB 2.0 portlarına takarak da kullanabilirsin. Sana önerim ön USB 2.0 portlarına bağlaman, çünkü öyle daha fazla efekt sunuyor. Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebilirsin.
Kankam teşekkürler bu önerdiğin kartlarda ful rgb girişi var mı? M2 pro max da led şerit destekliyormuş ya bunlarda ful rgb mi bide 400tl ye değer mi sırf rgb olcak diye sanki ne işime yarayacakta?

Kankam teşekkürler bu önerdiğin kartlarda ful RGB girişi var mı? M2 pro max da LED şerit destekliyormuş ya bunlarda ful RGB mi bide 400tl ye değer mi sırf RGB olcak diye sanki ne işime yarayacakta?
Evet, tamamen RGB. Hatta önerdiğim AORUS modellerinde ARGB girişi bile var. Sırf 400 ₺ için değer mi bilemem, ben verirdim. Tercih sana kalmış.

Kankam peki argb ne işime yarayacak ?
RGB'yi çok sordun ARGB'yi de bilirsin sanmıştım... Mesela RGB değil de ARGB olan LED'leri, fanları, sıvı soğutucuları ARGB girişine takıyorsun, o 3 pinli ve 5 V oluyor.

Stok bekleyip ASRock B450M Pro4 alın, ARGB desteği bile var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,213
Üyeler
188,055
Son üye
chtkrbs
Geri