Öneri Tablet Önerisi Yapar Mısınız? Bütçe 7-8 Bin

Cesur49

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Bütçe
8000
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 7-8 bin lira bandında alınabilecek sıfır veya ikinci el tablet önerir misiniz? Tırda bir şeyler izlemek için lazım.

İpad güncel versiyonlrarı işinizi görür hocam

matepad 11 1 yıldır kullanıyorum gayet iyi.

Huawei işletim sisteminden dolayı olumsuz düşündüm. Acaba iyi midir? Benim attığım Xiaomi nasıldır acaba?

Huawei işletim sisteminden dolayı olumsuz düşündüm. Acaba iyi midir? Benim attığım Xiaomi nasıldır acaba?
bir tık daha kötü huawei e göre. bir şeyler izleyecekseniz ve ara sıra oyun da oynarsanız matepad 11 öneririm.

bir tık daha kötü huawei e göre. bir şeyler izleyecekseniz ve ara sıra oyun da oynarsanız matepad 11 öneririm.
Peki işletim sistemi nasıl? Uygulama mağazası, akıcılığı vs bir de ekranı güzel midir?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 7-8 bin lira bandında alınabilecek sıfır veya ikinci el tablet önerir misiniz? Tırda bir şeyler izlemek için lazım.
ipad 9 önermem dizi izlemek için, ekranı 16:9 olmadığından ekranın ysrısı siyah barlar oluyor ve hiç hoş olmuyor dizi film izlerken

Peki işletim sistemi nasıl? Uygulama mağazası, akıcılığı vs bir de ekranı güzel midir?
Huaewi Matepad 11 daha iyi ama Google gibi şeyler istiyorsanız Xiaomi Pad 5 sizin için daha iyi olur. Her iki cihaza da Windows 10/11 kurulabiliyor (MatePad 11'in bootloaderı kırıldıysa tabii):

işletim sistemi gayet akıcı. uygulama mağazası olarak çoğu uygulama bulunuyor. bulunmayan uygulamalar için apk pure, aurora store gibi mağazalar çok iş görüyor. youtube vanced uygulaması ile youtube kullanıyorum çok memnunum şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. kendi tarayıcısı güzel çalışıyor. tarayıcı olarak opera denemiştim ama ara sıra takılıyor. oyunlarda google ile giriş yapamamak en büyük eksisi bence.

Teşekkürler. Biraz daha düşüneyim.

Geri