- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bakıyım knk sonra aklıma bişey takılırsa geri yazarımİnan boy konusunda hiçbir fikrim yok."Altın Elbiseli Adam" boy konusuna değinmişti diye hatırlıyorum onun cbr125r videosuna hiç göz attın mı?
Bir bakıyım knk sonra aklıma bişey takılırsa geri yazarımİnan boy konusunda hiçbir fikrim yok."Altın Elbiseli Adam" boy konusuna değinmişti diye hatırlıyorum onun cbr125r videosuna hiç göz attın mı?
Bana kalırsa hiç almasın alacaksa da 250 gayet mantıklı ayrıca 250 çok büyük bir motor değil.Dostum motor çok tehlikeli demişsin ama yukarıda da 125lik alma 250lik al demişsin. Başlangıç motoru olarak 250lik sence çok mu güvenli?
Bence mümkünse 50 likler imkan varsa 125 likler ile motora başlanıp en az 1 2 sene trafik tecrübesi kazandıktan sonra 250liğe yükseltilmeli. Bir den 600 lük falan kesinlikle alınmamalı. Direk gözlerinizi kapatırsınız en ufak hatada.
Yani anlayacağın 250 ve 125 başlangıç için ideal motorlardır.Dostum motor çok tehlikeli demişsin ama yukarıda da 125lik alma 250lik al demişsin. Başlangıç motoru olarak 250lik sence çok mu güvenli?
Bence mümkünse 50 likler imkan varsa 125 likler ile motora başlanıp en az 1 2 sene trafik tecrübesi kazandıktan sonra 250liğe yükseltilmeli. Bir den 600 lük falan kesinlikle alınmamalı. Direk gözlerinizi kapatırsınız en ufak hatada.
Bu dediğin şuna benziyor dostum, ilk defa araba sürecek birine 90hp araba almak yerine 150hp al 90hp hiç mantıklı değil demek gibi. Oysa ki aradaki farklara baksan 250lik ler ile 125lik lerin. Ufak farklar olsa neredeyse birebir aynı olsa 250 al derim ama inan ufak değil.Bana kalırsa hiç almasın alacaksa da 250 gayet mantıklı ayrıca 250 çok büyük bir motor değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani anlayacağın 250 ve 125 başlangıç için ideal motorlardır.
250 başlangıç için gayet ideal... zaten max 180 basar iki kişi bin 160 bassın şehir dışına çıkacak olsan 125 seni çok yorar ağır ağır gidersin.Bu dediğin şuna benziyor dostum, ilk defa araba sürecek birine 90hp araba almak yerine 150hp al 90hp hiç mantıklı değil demek gibi. Oysa ki aradaki farklara baksan 250lik ler ile 125lik lerin. Ufak farklar olsa neredeyse birebir aynı olsa 250 al derim ama inan ufak değil.
Evet ama problem motorun 125 lik olmaması 135 cc mi ne diye geçiyorA1 ehliyeti olanlar max 125cc lik sürebiliyor diye biliyorum
Ben 125 sürmüyor demedim zaten motor 125 lik geçmiyorserbest piyasa diye diye... mahvettiniz piyasayı be sıfırı 55k motor 2023 model. 14000 de ki motoru 54 e ilana koymak..
cbr düşük km uyguna bulman zor 250cc parasına 125 lik tercih edilmez.
125 sürüyor.
Hayır eski kasaları öyle. 2019 ve sonrasında 125cc olarak geldiler ruhsatta öylelerEvet ama problem motorun 125 lik olmaması 135 cc mi ne diye geçiyor
Ben 125 sürmüyor demedim zaten motor 125 lik geçmiyor
Basıyorlar ama çok tavsiye etmem ha arada fotoğraf video işin basarsın. Ama günlük kullanımda kasis vs çok zararMotoru basabiliyormuyuz knk bir bilgin var mı
valla pek bilgim yok ondan sordum
valla biraz boyum olsa hiç sıkıntı yaşamicamda uzamıyor valla umarım sürerken sıkıntı çekmem
250 başlangıç için ideal ancak yinede 125 likle uzun bi yoldan geçirilmeli. İlk 125 likle bile birsürü kazalar yapılıyor.250 dediğin makinelerde ilk kullanımda kaza hiç kaçınılmaz250 başlangıç için gayet ideal... zaten max 180 basar iki kişi bin 160 bassın şehir dışına çıkacak olsan 125 seni çok yorar ağır ağır gidersin.
Tamam ben genel olarak gördüklerimi söyledim, yeni kasaları belki öyledir, konuyu açan arkadaş bahsetmemiş ki hangisi olduğunuHayır eski kasaları öyle. 2019 ve sonrasında 125cc olarak geldiler ruhsatta öyleler
Basıyorlar ama çok tavsiye etmem ha arada fotoğraf video işin basarsın. Ama günlük kullanımda kasis vs çok zarar
250 başlangıç için ideal ancak yinede 125 likle uzun bi yoldan geçirilmeli. İlk 125 likle bile birsürü kazalar yapılıyor.250 dediğin makinelerde ilk kullanımda kaza hiç kaçınılmaz
Eski driftler mh olarak geçiyor L demiş yeni seriTamam ben genel olarak gördüklerimi söyledim, yeni kasaları belki öyledir, konuyu açan arkadaş bahsetmemiş ki hangisi olduğunu
L yazmamış ki arkadaş görünmüyorEski driftler mh olarak geçiyor L demiş yeni seri
Sahibinden?Liste fiyatı 34ten 42ye çıktı 2 hafta önce 50ye falan bulunuyor ne 80 100ü?
Evet hala abartıyorsun bakabiliriz fiyatlaraSahibinden?