Yunan nüfusu neden Türkiye kadar artmadı?

Nüfusun artması iyi bir şey, kötü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi halkına akılsız diyenden bu vatana ne hayır gelecek acaba çok merak ediyorum.
Sen mi bakacaksın artan nüfusa? Nüfus planlaması yapmadan çoğalmanın neresi iyi? Toplumun cehaleti övüle övüle bu hale geldik zaten. En son Araplarla kutlama yapmıştı vatana hayrı olacak süper zekalılar.

Doğudaki adam tarla işleriyle uğraşıyor, hayvancılıkla uğraşıyor bunları yapacak adam lazım o yüzden doğuya gittikçe çocuk sayısı artıyor. Şimdi anladın mı?

Sen mi bakacaksın artan nüfusa? Nüfus planlaması yapmadan çoğalmanın neresi iyi? Toplumun cehaleti övüle övüle bu hale geldik zaten. En son Araplarla kutlama yapmıştı vatana hayrı olacak süper zekalılar.
Ekonomik açıdan da doğru yönetim olursa fazla nüfus daha hayırlı ayrıca Allah vermesin bir savaş çıksa daha fazla askerin var bunları da düşünmek lazım...

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Doğudaki adam tarla işleriyle uğraşıyor, hayvancılıkla uğraşıyor bunları yapacak adam lazım o yüzden doğuya gittikçe çocuk sayısı artıyor. Şimdi anladın mı?
Aynısı soyledim ama artık bu işlere para yetmiyor. O çocuklar boşta kalıyor.

Ekonomik açıdan da doğru yönetim olursa fazla nüfus daha hayırlı ayrıca Allah vermesin bir savaş çıksa daha fazla askerin var bunları da düşünmek lazım...
Şuan savaşabileceğin ülke suriye falan heralde tükürsen düşer. Ayrıca sizin kafa neden HEM ASKERİ hem EKONOMİK açıdan iyi olabileceğimize basmıyor amerika gibi olamaz mıyım olum biz?
Şartlanmışssınız ekonomi kötü ama savunma sanayi iyi. Ulan zaten hem savunma sanayin hem ekonomin iyi olmalı. Ekonomin çökerse savunma sanayini kullanamadan bağımsızlığını kaybedirsin. O ihalar sihalar kurtarmaz

Ekonomik açıdan doğru yönetim olabilmesi için, sefalet güzellemeleri ile güdülen eğitimsiz kitlelerin olmaması gerekiyor. Böyle kitleler oldukça bunların yöneleceği yozlaşmış siyasi hareketler de olacaktır.

Ayrıca sizin kafa neden HEM ASKERİ hem EKONOMİK açıdan iyi olabileceğimize basmıyor amerika gibi olamaz mıyım olum biz?
Şartlanmışssınız ekonomi kötü ama savunma sanayi iyi.
La az önce ekonomimizi kötüleyen siz değil miydiniz neden bir anda R yaptın:D

Baktım da Yunan nüfusu 1920 yılında 5.5 milyonmuş Türkiye nüfusu ise 1923 yılında 13.5 milyonmuş günümüze baktığımızda ise Türkiye olmuş 85 milyon Yunanistan da olmuş 10.5 milyon. Peki neden bizim nüfusumuz bu kadar hızla arttı hemen yanı başımızda ki komşumuz artmadı? Merak ettim de konuyu o yüzden açtım bilen varsa cevaplasın.
Yunanistan,
1) Gelişmiş bir ülke değildir, tarihi bir medeniyettir.
2) Tarih boyunca aynı coğrafyada yaşamış bir millet ve Avrupa birliğine güdümüne girdiğinden beri göçmen politikası sert ülkelerden birisi.
3) 2. Dünya savaşında tarihin en büyük hava indirme operasyonu bu ülkeye düzenlendi, şehrinden dağına erkekleri çok fazla öldürüldü o dönem.
4) Ülke tarımı nitelikli olarak yapan ülkelerden birisi, geçmişte koloni politikaları vardı ve şu an turizm ve denizcilik dışında mesela bizim gibi bir sanayi, ticari üretimleri yok.
5) Platon döneminde bile 10 kardeş yunan yok.

Özetle, birkaç defa ekonomi etkisiyle iflasa sürüklenen, Kurtuluş savaşına küçük kıyamet diyen ülke yunanistan gelişmiş bir medeniyetin devamı pozisyonunda ama neden bir italya bir ispanya değil. Bunun sebebi de kültürel olarak tarih boyunca ortadoğuya en yakın avrupa ülkesi olması diyebiliriz.

Ab desteği olmasa geberir giderler zaten.

Amerika gibi de olamayız ama Amerika'nın da sistemi çökecek hep böyle güçlü gitmeyecek.

.3) 2. Dünya savaşında tarihin en büyük hava indirme operasyonu bu ülkeye düzenlendi, şehrinden dağına erkekleri çok fazla öldürüldü o dönem.
Kurtuluş Savaşı'nı ne hızlı unuttunuz?

Son düzenleme:
Bence göçmenleri tutmayıp sınırdışı ettikleri için suriler geldiğinden beri 1.5 milyon çocuk yapmış.10 yıl sonrayı düşünün

Amerika gibi de olamayız ama Amerika'nın da sistemi çökecek hep böyle güçlü gitmeyecek.

Okudun mu gerçekten, sadece cevap yazmak için mi yazdın?

Okudun mu gerçekten, sadece cevap yazmak için mi yazdın?

La az önce ekonomimizi kötüleyen siz değil miydiniz neden bir anda R yaptın:D
Değiliz diyorum olabiliriz diyorum kardeşim benim

Allahım çıldırıcam bunlar benle aynı oyu kullanıyor İMDAT

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,414
Üyeler
184,621
Son üye