Niki Lauda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 322
Herkese merhaba arkadaşlar. İkinci monitörümü 2. bilgisayar gibi kullanamıyorum. Örneğin birinci monitörden YouTube video izlerken 2. monitörde görev çubuğundan Chrome tıklayıp yeni bir işlem yapmak istediğim zaman birinci monitörümdeki YouTube açtığım Chrome görev çubuğuna iniyor. Birinci monitörümden tarayıcıyı veya klasörü fark etmeksizin küçültüp 2. monitöre doğru sürüklediğimde aynı sorunun tam tersi oluyor
Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Görüntü Ayarları
1-) Birden çok ekran ayarında Bu ekranları genişlet seçili.
2-) Yansıt ayarında Uzat seçeneği seçili.
NOT: Bu sorunum aynı programlar için geçerli. Örneğin birinci monitörde bir klasör açıp onu 2. monitöre sürükleyebiliyorum. Ama 2. monitörden herhangi bir klasörü açıp 1. monitöre sürükleyemiyorum.
Görüntü Ayarları
NOT: Bu sorunum aynı programlar için geçerli. Örneğin birinci monitörde bir klasör açıp onu 2. monitöre sürükleyebiliyorum. Ama 2. monitörden herhangi bir klasörü açıp 1. monitöre sürükleyemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@louis bloom @TetraKota @B1L0 @ahmetsekerr @emir147Herkese merhaba arkadaşlar. İkinci monitörümü 2. bilgisayar gibi kullanamıyorum. Örneğin birinci monitörden YouTube video izlerken 2. monitörde görev çubuğundan Chrome tıklayıp yeni bir işlem yapmak istediğim zaman birinci monitörümdeki YouTube açtığım Chrome görev çubuğuna iniyor. Birinci monitörümden tarayıcıyı veya klasörü fark etmeksizin küçültüp 2. monitöre doğru sürüklediğimde aynı sorunun tam tersi oluyorBunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Görüntü Ayarları
Son düzenleme: