Guard açıkmıydıDün gece steam hesabımdaki çoğu skin çok daha uygun fiyata satılmış. Ben uyurken yapıldı tabi anlam veremedim. Fiyatının çok altına satılmış ne yapmam gerekiyor arkadaşlar geri alabilmem için.
Steam pc de sağ üstte destek kısmından atabilirsinticket at ama geri alamasın sanırım yıca steame nerden ticket atılıyor bende atıyım
Pardon sol üstte olacakSteam pc de sağ üstte destek kısmından atabilirsin
Bir bardak soğuk su iç senin api gitmis.senin skinleri geri almanın yolu yok.Dün gece steam hesabımdaki çoğu skin çok daha uygun fiyata satılmış. Ben uyurken yapıldı tabi anlam veremedim. Fiyatının çok altına satılmış ne yapmam gerekiyor arkadaşlar geri alabilmem için.
Şifreyi, Gmaili, Telefon numarasını(varsa) bunları değiştir.Şifreyi değiştirmem yeterli mi peki
kanka mobil uygulamadan guard kısmına gel orada acık olan cihazlar var onlardan çıkış yap hesabın kesın bi yerde acık kalmıstırDün gece steam hesabımdaki çoğu skin çok daha uygun fiyata satılmış. Ben uyurken yapıldı tabi anlam veremedim. Fiyatının çok altına satılmış ne yapmam gerekiyor arkadaşlar geri alabilmem için.