Dolandırıcı Trolleyeceğiz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,189
cumaertesi günü amfi almak için facebooktan bir kişi ile görüşüyordum kişiye parayı gönderdim fakat amfiyi göndermedi buna karşılık facebookta dolandıcı olarak kişiyi tanıttım benden önce 3 kişiyi daha dolandırmış instagram hesabı

fonseca145313

biraz eğlenelim arkadaşla

dostum hakkını mahkemede aramak yerine neden adamın instagram hesabını atıp adamla uğraşmamızı istiyorsun? bunu sen dava etmediğin sürece bundan sonra senin gibi insanları tekrar dolandıracak. bu işin sonu gelmez.
zaten suç duyurusunda bulundum ?

Son düzenleme:
zaten suç duyurusunda bulundum ?
arkadaşın dediği gibi suç duyurusunda bulunduysan bu saaten sonra bu adamla uğraşmaman senin için daha doğru olur. mahkemede istediğini alacaksın zaten. adamla sosyal medya üzerinden uğraşman senin aleyhine dahi olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ufaktan bi *ot olma :D
ulan sen ne anlatıyorsun çocuk. ağzını üslubunu en azından senden büyük olanlara karşı topla.

Son düzenleme:
arkadaşın dediği gibi suç duyurusunda bulunduysan bu saaten sonra bu adamla uğraşmaman senin için daha doğru olur. mahkemede istediğini alacaksın zaten. adamla sosyal medya üzerinden uğraşman senin aleyhine dahi olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ulan sen ne anlatıyorsun çocuk. sokakta karşıma çıksan dizlerin ayakların tir tir titrer. ağzını üslubunu en azından senden büyük olanlara karşı topla. ailenden aldığın yarım yamalak terbiye yeterse tabii.
448.jpg
tmmm

Niye millet uğraşsın ki adam deseler rahatsız ediyorlar şikayet etseler başı ağrır milletin.

valorantta hile nasıl açılır diye konu açan birinden de anca bu tarz bir mesaj beklenirdi tabii. sen de haklısın ufak kardeşim.
evet açmış olabilirm ama sırf merakımdan orda yazdıgım gibi kolsuz biri degilim. sadece neden yapıyolarböyle nasıl keyif alıyolar mı diye sordum
Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!SA marschiert mit mutig-festem Schritt.Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,Marschier'n im Geist in uns'ren Reihen mit.Die Straße frei den braunen Bataillonen.Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann!

cumaertesi günü amfi almak için facebooktan bir kişi ile görüşüyordum kişiye parayı gönderdim fakat amfiyi göndermedi buna karşılık facebookta dolandıcı olarak kişiyi tanıttım benden önce 3 kişiyi daha dolandırmış instagram hesabı

fonseca145313

biraz eğlenelim arkadaşla
SAFPOSFAOPSKLŞZXVMÖÇZ tipe bak tam bir orman kaçakçısı tipten 10 yıl yer direk kankam elemanla uğraşma sanaldan mahkeme sürecinde sorun çıkartmasın alacağın para miktarını çok fazla abartma tazminat açacaksan karşıdaki çalışmıyorum param az dediğinde fazla yontamıyorsun diye biliyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri