Neler Yeni

Dolandırıcı Trolleyeceğiz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan
cumaertesi günü amfi almak için facebooktan bir kişi ile görüşüyordum kişiye parayı gönderdim fakat amfiyi göndermedi buna karşılık facebookta dolandıcı olarak kişiyi tanıttım benden önce 3 kişiyi daha dolandırmış instagram hesabı

fonseca145313

biraz eğlenelim arkadaşla

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum hakkını mahkemede aramak yerine neden adamın instagram hesabını atıp adamla uğraşmamızı istiyorsun? bunu sen dava etmediğin sürece bundan sonra senin gibi insanları tekrar dolandıracak. bu işin sonu gelmez.
zaten suç duyurusunda bulundum ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

Saintes Maries

80+ Bronze
zaten suç duyurusunda bulundum ?
arkadaşın dediği gibi suç duyurusunda bulunduysan bu saaten sonra bu adamla uğraşmaman senin için daha doğru olur. mahkemede istediğini alacaksın zaten. adamla sosyal medya üzerinden uğraşman senin aleyhine dahi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ufaktan bi *ot olma :D
ulan sen ne anlatıyorsun çocuk. ağzını üslubunu en azından senden büyük olanlara karşı topla.

Son düzenleme:

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
arkadaşın dediği gibi suç duyurusunda bulunduysan bu saaten sonra bu adamla uğraşmaman senin için daha doğru olur. mahkemede istediğini alacaksın zaten. adamla sosyal medya üzerinden uğraşman senin aleyhine dahi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulan sen ne anlatıyorsun çocuk. sokakta karşıma çıksan dizlerin ayakların tir tir titrer. ağzını üslubunu en azından senden büyük olanlara karşı topla. ailenden aldığın yarım yamalak terbiye yeterse tabii.
448.jpg
tmmm

majorw0w

80+ Silver
Niye millet uğraşsın ki adam deseler rahatsız ediyorlar şikayet etseler başı ağrır milletin.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
valorantta hile nasıl açılır diye konu açan birinden de anca bu tarz bir mesaj beklenirdi tabii. sen de haklısın ufak kardeşim.
evet açmış olabilirm ama sırf merakımdan orda yazdıgım gibi kolsuz biri degilim. sadece neden yapıyolarböyle nasıl keyif alıyolar mı diye sordum
Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!SA marschiert mit mutig-festem Schritt.Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,Marschier'n im Geist in uns'ren Reihen mit.Die Straße frei den braunen Bataillonen.Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann!

Kara*

80+ Silver
cumaertesi günü amfi almak için facebooktan bir kişi ile görüşüyordum kişiye parayı gönderdim fakat amfiyi göndermedi buna karşılık facebookta dolandıcı olarak kişiyi tanıttım benden önce 3 kişiyi daha dolandırmış instagram hesabı

fonseca145313

biraz eğlenelim arkadaşla
SAFPOSFAOPSKLŞZXVMÖÇZ tipe bak tam bir orman kaçakçısı tipten 10 yıl yer direk kankam elemanla uğraşma sanaldan mahkeme sürecinde sorun çıkartmasın alacağın para miktarını çok fazla abartma tazminat açacaksan karşıdaki çalışmıyorum param az dediğinde fazla yontamıyorsun diye biliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom