Logitech G213 2. el alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
28

Logitech G213 normal fiyatı 3 veya 2 k arasında gezerken ben ikinci elinini 500tl ye buldum almayı düşünüyorum sizce alınır mı? ?​

Logitech G213 normal fiyatı 3 veya 2 k arasında gezerken ben ikinci elinini 500tl ye buldum almayı düşünüyorum sizce alınır mı? ?​

aynı klavyeyi bende kullanıyorum ve şuanki dolar kurunda 500 tl iyi.(normali 1200 falan.)
ama kutusu olmasına ve garanti kağıdı olmasına önem göster. Eğer yoksa 400 e indirmeye çalış.

Sakın alma kötü klave.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el Mizar MZ60 flan bulursun.

kardeşim ben 3 senedir kullanıyorum ve günlük oynama saatim 3-4 saat arası
neden kötü olduğunu düşünüyorsun
ayrıca "logitech kalitesi" başkadır.
Logitech kalitesi diye bir şey yok adamlar 3 bin liralık klavyede bile berbat switchler kullanıyorlar ayrıca g1xx 2xx gibi mouseları da kronik sorunlu.

3 bin liralık GPX mouseda bile Omron switch ve berbat skatezler kullanıyorlar. Kaliteymiş.

Logitech kalitesi diye bir şey yok adamlar 3 bin liralık klavyede bile berbat switchler kullanıyorlar ayrıca g1xx 2xx gibi mouseları da kronik sorunlu.

3 bin liralık GPX mouseda bile Omron switch ve berbat skatezler kullanıyorlar. Kaliteymiş.
- Adamın alacağı klavye membran.
- Ben g203 kullanıcısıyım ve bir kronik sorun görmedim veya bir sorun yaşamadım.
- Alacağın "dandik" bir marka klavye , mouse , kulaklık olsun herhangi bir ürünün garantisi logitech kadar iyi çalışmaz.

ayrıca g203'ü de 3 senedir kullanıyorum.

- Adamın alacağı klavye membran.
- Ben g203 kullanıcısıyım ve bir kronik sorun görmedim veya bir sorun yaşamadım.
- Alacağın "dandik" bir marka klavye , mouse , kulaklık olsun herhangi bir ürünün garantisi logitech kadar iyi çalışmaz.

ayrıca g203'ü de 3 senedir kullanıyorum.
-Membran klavyelerde de takılma ve silinme sorunları çokça yaşanıyor ki ben de yaşadım kesinlikle almaması taraftarıyım.
-Senin yaşamamış olman yaşanmayacağı anlamına gelmiyor switchi berbat ve sensörü kötü
-Senin dandik dediğin klavye mouselar Logitechten daha kaliteli switchlere sahip.

Özellikle Mizar MZ60 önerebilirim.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,339
Üyeler
193,344
Son üye
emirbaba1604
Geri