Tablet Reis'in son hali

Haydaaaa. Milleti eleştirdik diye Suriyeli Afgan mı olduk? Bakın ben olay çıkarmayı sevmem. Eğer bir fikri savunmak ifade özgürlüğü ise karşı çıkmakta bir ifade özgürlüğüdür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama taktığı küpe de kadın küpesi gibi
Nasıl bir küpe olduğu sizi ilgilendirmez. Ayrıca kadın küpesi nasıl bir şey onu açıklarsan daha mantıklı olur gayet normal bir küpesi var.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Haydaaaa. Milleti eleştirdik diye Suriyeli Afgan mı olduk? Bakın ben olay çıkarmayı sevmem. Eğer bir fikri savunmak ifade özgürlüğü ise karşı çıkmakta bir ifade özgürlüğüdür.

Ama taktığı küpe de kadın küpesi gibi
dostum konu eleştirmek değil. ben lgbt fanı falan da değilim cinsiyet rollerine inanıyorum. bu konu sadece insanların eleştirebileceği bir konu değil kimsenin giydiği bir başkasının eleştiri malzemesi olamaz bana göre. isterse etek giyer isterse başka bir şey, teşhircilik suçunu işlemiyorsa (yasada açıkça anlatıyor) zerre umrumda olmaz kimsenin de buna yorum yada eleştiri hakkı yoktur bana göre. başkasının bedeni üzerinde kimsenin söz hakkı yoktur

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Tarzı buymuş zaten eski haline döneceğini söylemiş en iyisi bencede öyle daha iyi bu halini görünce insanın aklına geliyor bir şeyler de bunu hakaret ederek dile getirmek yanlış
İşte ben bunu yazdım konuya knk. Ama okumayanlar "Arap,Afgan,Suriyeli" diye sövüyorlar ki benim babam Ahıskalı,annem Azeri nerden Arap oluyorum acaba?

Nasıl bir küpe olduğu sizi ilgilendirmez. Ayrıca kadın küpesi nasıl bir şey onu açıklarsan daha mantıklı olur gayet normal bir küpesi var.
Onurcan'ın taktığı şey. Hiç mi görmedin?

İşte ben bunu yazdım konuya knk. Ama okumayanlar "Arap,Afgan,Suriyeli" diye sövüyorlar ki benim babam Ahıskalı,annem Azeri nerden Arap oluyorum acaba?

Onurcan'ın taktığı şey. Hiç mi görmedin?
Gördüm gayet normal bir küpe.

Biz onu sempatikliği için seviyorduk. Şuan sempatikliği sıfır -bu benim şahsi kanaatim-. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bir salata videosuyla onu sempatikliği için sevmen ne alaka knk, sanki çocuk aktif ünlüymüş gibi. Tipini ben de sevmedim ama zevkler tartışılmaz.

Bu konuyu gördükten sonra türklerin ne kadar saygısız olduğunu 1 kere daha anladım. Siz haç takan veya tarzını değiştiren insanlara saygı duymassanız avrupada'da insanlar müslümanlara tarzı veya dini sembolleri yüzünden tepki gösterince saygı nerde gibi laflar etmeyin.

Gördüm gayet normal bir küpe.
Ama hani Ronaldo'nun taktığı tarz da küpeler erkeğe daha çok yakışıyor BENCE.
5bcf56afae78492054268228.jpg

Bir salata videosuyla onu sempatikliği için sevmen ne alaka knk, sanki çocuk aktif ünlüymüş gibi. Tipini ben de sevmedim ama zevkler tartışılmaz.
ben zevk tartışmıyorum fikrimi söylüyorum.

Bu konuyu gördükten sonra türklerin ne kadar saygısız olduğunu 1 kere daha anladım. Siz haç takan veya tarzını değiştiren insanlara saygı duymassanız avrupada'da insanlar müslümanlara tarzı veya dini sembolleri yüzünden tepki gösterince saygı nerde gibi laflar etmeyin.
Yahu fikir söyledim FİKİR! Şahsi Fikrim! Siz farklı düşünürsünüz. Ben farklı düşünürüm. X kişisi farklı düşünür. Y kişisi farklı düşünür.

@Sirlen neden gülücük attınız? Komik değil.

Ama hani Ronaldo'nun taktığı tarz da küpeler erkeğe daha çok yakışıyor BENCE.
5bcf56afae78492054268228.jpg

Yahu fikir söyledim FİKİR! Şahsi Fikrim! Siz farklı düşünürsünüz. Ben farklı düşünürüm. X kişisi farklı düşünür. Y kişisi farklı düşünür.

@Sirlen neden gülücük attınız? Komik değil.
ronaldoya o küpe yakışıyor diye bütün erkekler o küpeyi takmak zorunda değil o küpe dışındakiler ''kadın küpesi'' de olmuyor.

Sempatikliği için seviyorduk diyorsun. Ülkede insan kalmadı da salata açılışı yapan çocuk hakkında konu açıp üzülüyorsunuz falan ne değişik kafalarınız var. Normal kişiden farksız biri.

Ulan var ya bir konu açtık tüm forum karıştı.
böyle bir konu açtıktan sonra insanların görüp geçmesini mi bekliyordun :D

Ulan var ya bir konu açtık tüm forum karıştı. @Matt Murdock @Sirlen @SerhatCC BAKIN BU BENİM FİKRİM KAN DAVASINA GİRMEK İSTEMİYORUM VE BU KONUYA DAHA FAZLA ŞEY YAZMIYORUM YİYİN BİRBİRİNİZİ.
mesajı düzenleyip sadece sana hak vermeyenleri etiketlemen :D komiksin...

Geri