Öneri Gürcistan Ps5 vs 20k Pc

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şimdi önümüzdeki günlerde Gürcistan'a gidip ps5 almayı düşünüyorum, orada 20,294TL şuan ps5. Ben bu paraya hem gürcistan'ı gezip göreyim hemde biraz daha ucuza ps5 alayım diyorum ama 20k ya kasa toplasam hangisi daha mantıklı olur? Ps5 mi uzun ömürlü ve daha iyi oyunları oynatır yoksa 20k kasa mı? Benim tercihim ps5'den yana. Zaten ps4 pro kullanıyorum ps kullanmayı seviyorum bana daha rahat geliyor, alışkınım.
20K'ya rx6700xt alacağını düşünürsek pc daha uzun ömürlü olur.

2. el 3080 li sistem bence daha iyi olur.

Şimdi önümüzdeki günlerde Gürcistan'a gidip ps5 almayı düşünüyorum, orada 20,294TL şuan ps5. Ben bu paraya hem gürcistan'ı gezip göreyim hemde biraz daha ucuza ps5 alayım diyorum ama 20k ya kasa toplasam hangisi daha mantıklı olur? Ps5 mi uzun ömürlü ve daha iyi oyunları oynatır yoksa 20k kasa mı? Benim tercihim ps5'den yana. Zaten ps4 pro kullanıyorum ps kullanmayı seviyorum bana daha rahat geliyor, alışkınım.
Sen Boşver PS5'i
2.el Bi Rx6900xt Sistem Çekelim.

Eğer indirim kovalayıp düzgün bir sistem düşürürsen pc diyorum.

Ps5 mi uzun ömürlü ve daha iyi oyunları oynatır yoksa 20k kasa mı? Dedim ama yani bu sorunun cevabı yok mu arkadaşlar?
PlayStation daha uzun ömürlü olur PS 4 10 yıl önce çıktı hâlâ yeni oyunlar çıkıyor. PC 10 yıl sonra çıkacak oyunları oynatmaz.

20K'ya rx6700xt alacağını düşünürsek pc daha uzun ömürlü olur.
Cidden ps5e göre daha uzun ömürlü olır mu? Çünkü ps4 10 yıllık ve desteği hala kesilmedi ama kesilecek yakında. Hani ps5de bi 10yıl götürür o anlamda diyorum

Cidden ps5e göre daha uzun ömürlü olır mu? Çünkü ps4 10 yıllık ve desteği hala kesilmedi ama kesilecek yakında. Hani ps5de bi 10yıl götürür o anlamda diyorum
Tamam destekliyor ama performans konusunda verimli değil PC'ye göre. Fiyatı da çok pahalı PS4'ün.

Ps5 mi uzun ömürlü ve daha iyi oyunları oynatır yoksa 20k kasa mı? Dedim ama yani bu sorunun cevabı yok mu arkadaşlar?
PC UZUN ÖMÜRLÜ OLUR PC ŞU YANITLARI OKUYUP ANLAM ÇIKARAMIYOR MUSUN KARDEŞİM?!

Yoo? 15k vs. Ve güncel her oyunu açıyor şuan.

Bu var.

Bilmiyorum sana kalmış yinede. XBOX bi' dolu oyun duyurdu, Starfield falan da var. Konsollarda çoğu insan 30 FPS oynatır diyor. Lakin PC'de böyle bir şey olmaz büyük ihtimalle.
Gamepass ile de çıktıkları gün oynuyabilirsin.

PC UZUN ÖMÜRLÜ OLUR PC ŞU YANITLARI OKUYUP ANLAM ÇIKARAMIYOR MUSUN KARDEŞİM?!
Sövecemde ban yerim değmezsin, ps4 10 yıl götürdü, 20klık bir pc 10yıl götürür mü bunu diyorum?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,981
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri