Geçilir tabii kievet sizce geçilir mi?
nasıl kalite düşüşü?Geçilebilir ama kalite düşüşü yaşarsın. A34 yerine S20 Fe öneririm. Güncelleme almayacak olması dışında çok daha iyi cihaz.
Malzeme kalitesi vsnasıl kalite düşüşü?
bide 2500 TL fark var
128 gb alınmaz dediler banaMalzeme kalitesi vs
![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB fiyatları 15.958,23 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 114 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
700 TL Fark var?![]()
Samsung Galaxy A34 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A34 128 GB fiyatları 13.290,26 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A34 128 GB özelliklerini incele, 60 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Kişiye göre değişir ama 128 her şekilde yeter.128 gb alınmaz dediler bana
bana 64 te yetiyorKişiye göre değişir ama 128 her şekilde yeter.
hocam benim işimi görüyor note 8 ama 1 aya ne olacağı belli değil telin heryeri kırık çıkık sökülmesin diye bantladım o kadarhocam ben s9 kullanıyorum a34ben olsam geçmem s20fe falan daha mantıklı malzeme kalitesi falan baya daha düşük
6 gb ram yaniKişiye göre değişir ama 128 her şekilde yeter.
benimki temiz olduğundan ben değişmeyi düşünmüyorumhocam benim işimi görüyor note 8 ama 1 aya ne olacağı belli değil telin heryeri kırık çıkık sökülmesin diye bantladım o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 gb ram yani
A34 yerine s20fe almak şahsen daha mantıklıevet sizce geçilir mi?