BU GÜNCELLEDİM AMA YİNE AYNI HATAYI ALDIM EKRAN KARTIM MSI 3080 GANİNG Xhocam driverlarınız güncel mi
ekran kartını yazmamışsınız
minidump dosyasını atınız hocam @Mehmet Yılmaz bence okuyabilir minidump dosyasınıBU GÜNCELLEDİM AMA YİNE AYNI HATAYI ALDIM EKRAN KARTIM MSI 3080 GANİNG X
mavi ekran verdiğinde ekrandaki kodu paylaşmanız daha doğru olacak. ram olabilir driver olabilir başka bir program olabilir birsürü çeşitlemeleri mevcut mavi ekran yediğinde bi fotosunu çekebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. yada minidumb dosyasını paylaşabilirseniz. eğer bilmiyorsanız direk mavi ekrandaki kodu almaya çalışınRYZEN 7 5800X
MSI MAG X570 TOMAHAWK ANAKART
16 GB RAM 3600MHZ
SIVI SOĞUTMA
M2 KİBGSTOM 1TB SSD
AMA BUNA RAĞMEN GTA VE DİĞER GRAFİK AĞIR OYUNLARDA SÜREKLİ MAVİ EKRAN HATASI ALIYOUM
Bİ YOLUNU BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ
minidump dosyasını atınız hocam @Mehmet Yılmaz bence okuyabilir minidump dosyasını
hocam bu dosyayı buldum fakat nasıl yollicam bilmiyorum araştırdım bulamadım kusura bakmayınminidump dosyasını atınız hocam @Mehmet Yılmaz bence okuyabilir minidump dosyasını
hocam dosyayı rar yapıp google drive a koyun herkese açık yapın linki yollayınMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu dosyayı buldum fakat nasıl yollicam bilmiyorum araştırdım bulamadım kusura bakmayın
O DOSYALARI SİLDİM BEN YAPAMADIM BİR DAHA MAVİ EKRAN VERİRSE SİZE ULAŞTIRICAM YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERhocam dosyayı rar yapıp google drive a koyun herkese açık yapın linki yollayın
mavi ekran verdiğinde ekrandaki kodu paylaşmanız daha doğru olacak. ram olabilir driver olabilir başka bir program olabilir birsürü çeşitlemeleri mevcut mavi ekran yediğinde bi fotosunu çekebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. yada minidumb dosyasını paylaşabilirseniz. eğer bilmiyorsanız direk mavi ekrandaki kodu almaya çalışın
https://drive.google.com/file/d/1fc2wWROh5YHA_td8iXu-sxHpNUiYCn-w/view?usp=sharing Minidump dosyasını istemiştinminidump dosyasını atınız hocam @Mehmet Yılmaz bence okuyabilir minidump dosyasını
- AMD Ryzen Master'ı kaldır.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://drive.google.com/file/d/1fc2wWROh5YHA_td8iXu-sxHpNUiYCn-w/view?usp=sharing Minidump dosyasını istemiştin
sorunum devam ediyor pubg oynerken herhangi sorun yok ayni şekil volarantada sorun olmuyor ama gta da belli bir süre sonra aynı hatayı alıyorum yeni dosya burda yardımcı olursanız sevinirim https://drive.google.com/file/d/1NFbngvCFZ6gY7KkcWsf5IuDnPxTeq2rg/view?usp=sharing @Emmree- AMD Ryzen Master'ı kaldır.
- MSI Center'i kaldır hocam.
- Tam emin olamadım ama PUBG Mobile oynuyorsan BIOS'tan SVM Mode'u aktif eder misin? Eğer sorun devam ederse Gameloop'u kaldırın.
- Valorant Vanguardı kaldırın hocam.
Bu dediklerimi aynen yap hocam. Eğer sorun devam ederse yeni Minidumpları paylaşır mısın?
Ekran kartın ne ?RYZEN 7 5800X
MSI MAG X570 TOMAHAWK ANAKART
16 GB RAM 3600MHZ
SIVI SOĞUTMA
M2 KİBGSTOM 1TB SSD
AMA BUNA RAĞMEN GTA VE DİĞER GRAFİK AĞIR OYUNLARDA SÜREKLİ MAVİ EKRAN HATASI ALIYOUM
Bİ YOLUNU BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ