ekran kartının sol tarafında vidalama yerleri var. ekran kartından çıkan vidalarla vidalaman gerekiyor yoksa sokete zarar verir uzun vadedekasamı 1 haftadır kullanıyorum ve sadece anakarta baglı ekran kartı kasaya da vidalamam lazım mı
hocam itopyadan aldım anakartın içinden çıktı sadece birsürü ama nasıl yapacagımı bilmiyorum suanlık kalsa sorun olur mu 1 hafta gibi bir süreekran kartının sol tarafında vidalama yerleri var. ekran kartından çıkan vidalarla vidalaman gerekiyor yoksa sokete zarar verir uzun vadede
Pek bir sıkıntı olmaz. ama internetten öğrenip yapmak faydalı olur. zaten zor bir şey değil 2 vida sıkılacakhocam itopyadan aldım anakartın içinden çıktı sadece birsürü ama nasıl yapacagımı bilmiyorum suanlık kalsa sorun olur mu 1 hafta gibi bir süre
korkma laaa zaten takmışsın takarken korkmuyon vidayı sıkarken mi korkuonhocam gordum ama kırmaktan korkuyorum biraz sabah araştırıp yapacagım inşalllah
hocam sagolun valla dogrusunuzkorkma laaa zaten takmışsın takarken korkmuyon vidayı sıkarken mi korkuon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende her elektronik cihazdan böyle korksaydım keşke. çoğu zaman yapim derken bozmuşumdurama tecrübe kazanıyosun.