30K 'ya hangi sistem 3070 mi 3070 ti mi ?

mack_x

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba,
Sizce hangi sistemi tercih etmeliyim ? 30k ya kadar bütçem var. Sadece kasa alacağım. bu iki sistem mantıklı geldi. 4070'e çıkamıyorum. 2k monitör var. NVİDİA istiyorum.
3070 'li Frekans sistemini alırsam işlemci 13600k yapacağım.ileriye dönük olması için.

Ya da başka ne alabilirim 30k'ya kadar.

3070 ti

3070

8 gb vram problem amd kanadından kart secin bence vram problemi yaşamazsınız

Wattman yada driver sorunları korkutuyor açıkcası, Çok yazılımsal bilgimiz yok. Problem çıkarsa çok uğraştırır bizi.
6800'lü sistemlerde var bu fiyatlara ama işte. AMD

Ekran kartsız sistem kurup 3090 alabilirsin. 12500 tl falan ikinci elde. 24 gb vram var

Merhaba,
Sizce hangi sistemi tercih etmeliyim ? 30k ya kadar bütçem var. Sadece kasa alacağım. bu iki sistem mantıklı geldi. 4070'e çıkamıyorum. 2k monitör var. NVİDİA istiyorum.
3070 'li Frekans sistemini alırsam işlemci 13600k yapacağım.ileriye dönük olması için.

3070 ti

3070
Gece pckolikte 4070 Tİ vardı 37K civarına onu kaçırmışsın...

aorus kartlı 3070ti sistemi alırdım bu ikisi arasından onun haricinde şu iki sistem bunları tokatlar:

Merhaba,

3070 ti

3070
ikisi de değil geleceğe de pek dönük olmaz ekran kartından dolayı

bence maxima 6800 alınır 16vram ekran kartı baba bir ekran kartı msi nin zamlanmadan alınmalı ayrıca sizce gelen ssd çıkartıp kendi ssdmizi takıp w11 kurulumu yaparsak sıkıntı olur mu

37k ya çıkamıyorum ki :D Vatanbilgisayarda da o fiyata toplayabiliyorum. 4070 sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apu sistem satan yer var mı ?
Kanka tek tek kendin toplaman lazım. Ya da mesela ekran kartlı bir sistem alıp ekran kartını sıfır diye okutman lazım. Sıfıra yakın bir fiyat İşin açıkçası ben sıfır ikinci el parçalar ile sistem dizerdim. Şimdiki aklım olsa. Kuzene öyle yaptık mesela. Hem daha uygun oldu hemde parçaları kaliteli. Hazır sistem aldım ben sıkıntı çekiyorum

bence maxima 6800 alınır 16vram ekran kartı baba bir ekran kartı msi nin zamlanmadan alınmalı ayrıca sizce gelen ssd çıkartıp kendi ssdmizi takıp w11 kurulumu yaparsak sıkıntı olur mu
ssd var elimde onu aldım. samsung 990 pro 1 tb var.

aorus kartlı 3070ti sistemi alırdım bu ikisi arasından onun haricinde şu iki sistem bunları tokatlar:

elite 6800 sistemi çok iyi . özelliştirecek birşeyde bulamadım valla:D 650 psu yetermi o sisteme ?

ssd var elimde onu aldım. samsung 990 pro 1 tb var.

elite 6800 sistemi çok iyi . özelliştirecek birşeyde bulamadım valla:D 650 psu yetermi o sisteme ?
yeter xt modeli için 750 watt öneriliyor.

Geri