Netspeed Upload Hızım Artmış

Benimde öyle türk telekom upload arttırdığı zaman ilk zamandan beri öyle download'ım sabit aynı ama upload 13-14 falan oldu çok güzel olduda bide download artsa :D

700 GB yedeklemem gereken dosyam var 8 Mbps'i bırak 15 Mbps yetmiyor hocam onu nasıl yaparız :)
Git metro hattı çektir kardeşim ben napıyım o kadar dosya yedeklemesi yapma o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o adam NPC çok takma. Yapay zeka yapıp foruma salmışlar, boş boş yorumlar atıyor.
Aynen npc ne kadar doğru bildin sana al bir nobel ödülü

Bir de bilgisayarlar dünyayı ele geçirecek derlerdi 8 Mbps'le mi olacak o iş :kekw:
8 mbps azmı? 8 mbps ile dosyada yüklersin yayında açarsın her şeyi yaparsın

o adam NPC çok takma. Yapay zeka yapıp foruma salmışlar, boş boş yorumlar atıyor.
Türk telekom bayi çalışanı olabilirmi :monkahmm: geçen bir yorumuna denk geldim arkadaşın 24 mbps 4 kişilik aileye yeter diyordu 😂

Türk telekom bayi çalışanı olabilirmi :monkahmm: geçen bir yorumuna denk geldim arkadaşın 24 mbps 4 kişilik aileye yeter diyordu 😂

o da olabilir:kappa: yasaklarlar umarım bir an önce forumdan. Rapor gönderdim ama henüz sonuç yok :kedi:

altındaki şeyleri nasıl yazdın öyle bende ayarladım yaptım yenisi görünmüyo hala eski yazı duruyor :peeposad:

Doğruları söyleyince bayi çalışanı yok troll internet ile kafayı yemişsiniz resmen. 1000 mbps almalıyım hü almazsam yaşayamam ben hü

Git metro hattı çektir kardeşim ben napıyım o kadar dosya yedeklemesi yapma o zaman

Aynen npc ne kadar doğru bildin sana al bir nobel ödülü

8 mbps azmı? 8 mbps ile dosyada yüklersin yayında açarsın her şeyi yaparsın
Yusuf Kıraç'ın yan hesabı mısın mübarek "hakkı ne yapacaksın uploadı?" :kekw:
Kişisel dosyalarımı yedeklemek için neden kurumsal hizmet almak zorundayım teknoloji bu duruma el veriyor.
Sen düşük hızlarla yetinebiliyor olabilirsin ancak bu herkese yeteceği anlamına gelmez.
Kişisel yorumları genele yormayalım, herkesin ihtiyaçları farklıdır.

Yusuf Kıraç'ın yan hesabı mısın mübarek "hakkı ne yapacaksın uploadı?" :kekw:
Kişisel dosyalarımı yedeklemek için neden kurumsal hizmet almak zorundayım teknoloji bu duruma el veriyor.
Sen düşük hızlarla yetinebiliyor olabilirsin ancak bu herkese yeteceği anlamına gelmez.
Kişisel yorumları genele yormayalım, herkesin ihtiyaçları farklıdır.
madem çok yedeklemek istiyorsun bırak arkada yedekle o zaman kardeşim

8 mbps upload fazlasıyla yeterli sanada herkese

madem çok yedeklemek istiyorsun bırak arkada yedekle o zaman kardeşim

8 mbps upload fazlasıyla yeterli sanada herkese
Neden sanal sınırlar yüzünden karşı karşıya kaldığım bir duruma boyun eğeyim ki?
VDSL bile 35b profili ile 300 Mbps download 100 Mbps upload destekliyor neden verilenle yetineyim?
Neden bilgisayarımı gece açık tutayım? Daha fazlasını aramazsa nasıl gelişecek bu insanoğlu?

Kafamda deli sorular... Neyse hocam sen bildiğin yoldan devam et yakında elbet demek istediğim şeyi anlarsın.

Neden sanal sınırlar yüzünden karşı karşıya kaldığım bir duruma boyun eğeyim ki?
VDSL bile 35b profili ile 300 Mbps download 100 Mbps upload destekliyor neden verilenle yetineyim?
Neden bilgisayarımı gece açık tutayım? Daha fazlasını aramazsa nasıl gelişecek bu insanoğlu?

Kafamda deli sorular... Neyse hocam sen bildiğin yoldan devam et yakında elbet demek istediğim şeyi anlarsın.
Dünya internet ilemi gelişecek be kardeşim oh yüksek hızlı internet var hemen gelişmeliyizmi oluyo.

Madem yükleme yapmak istiyorsun geceden açık tut o zaman tutmam diyosan yükleme yapma o zaman.

Dünya internet ilemi gelişecek be kardeşim oh yüksek hızlı internet var hemen gelişmeliyizmi oluyo.

Madem yükleme yapmak istiyorsun geceden açık tut o zaman tutmam diyosan yükleme yapma o zaman.
umarım npc'dir . gerçek bir birey olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,559
Üyeler
201,246
Son üye
zekuda

Geri