montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
internetten sipariş veremiyormuyuz bu ürüne
Bana sadece mağazaya giderek alabilceğim söylendi nasıl sipariş verdiniz ?arayarak sipariş verdim inşallah memnun kalırım
sipariş hattını arayarak sipariş verdimBana sadece mağazaya giderek alabilceğim söylendi nasıl sipariş verdiniz ?
Kargo şeklindemi gelicek peki yoksa mağazadan tezlimmi almanız gerekiyor ?sipariş hattını arayarak sipariş verdim
kargo ayrıca iade prosödürünü sordum ürüne zarar vermediğiniz sürece açmış olsanız bile iade edebilirsiniz dedi.Kargo şeklindemi gelicek peki yoksa mağazadan tezlimmi almanız gerekiyor ?
Anladım tekrar bi şansımı deniyim bakalımkargo ayrıca iade prosödürünü sordum ürüne zarar vermediğiniz sürece açmış olsanız bile iade edebilirsiniz dedi.
evet bende o şekilde sipariş verdim şimdi ilk aradığım kişinin pek işine gelmediği için düzgün cevap vermemiş galiba teşekkürler yardımın içinkargo ayrıca iade prosödürünü sordum ürüne zarar vermediğiniz sürece açmış olsanız bile iade edebilirsiniz dedi.
rica ederim hayırlı olsun ozaman ikimizeevet bende o şekilde sipariş verdim şimdi ilk aradığım kişinin pek işine gelmediği için düzgün cevap vermemiş galiba teşekkürler yardımın için
bende aldım gelsin buraya yazalım farklı görüsleri merak ediyorum mousla ilgilirica ederim hayırlı olsun ozaman ikimize
f1 pronun stokları temmuzda yenilenecekmis ama ben o kadar bekleyememf1 pro'nun stocku olsaydı f1 pro, onun dışında viper ultimate>m3 diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wraith skatez alırsanız viper ultimate bence bayağı iyi olur.
beklemeye değmez dostum 1 ay sonra bu fiyatlara bu ürünleri bulabileceğimizi düşünmüyorumbende aldım gelsin buraya yazalım farklı görüsleri merak ediyorum mousla ilgili
f1 pronun stokları temmuzda yenilenecekmis ama ben o kadar bekleyemem
beyaz rengi varsa onu isteyecegim siparis gectim zaten yarin bile fiyaati artabilir , artsa da sasirmam zatenbeklemeye değmez dostum 1 ay sonra bu fiyatlara bu ürünleri bulabileceğimizi düşünmüyorum