🔥İndirim 1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE

güzel fiyat param olsa alırdım

normalde de 68 gr 3325 kullaniyorum bozuldu birine gecmek istiyorum ama bu fiyatları daha iyisi var mı da emin degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben tutus yonunden sorun yasmaktan korktum , keske vgn f1 gelse de onu alsak çok guzel oldugunu soyleniliyo ama bir alternatifte model o hangisini almak daha mantıklı
F1 bekle ya da haste 2 TR piyasasına girmedi onu da bekle derim.

F1 bekle ya da haste 2 TR piyasasına girmedi onu da bekle derim.
hocam yakın zamanda gelecegini bilsem f1 ya da proyu beklemek çok mantıklı , ama haste 90 dolarmiş (doların yukselmecegini varsayarsak) zaten max çıkacağım fiyat 1800 tl bu fiyata hangisini almak mantikli hâlâ karar vermedim , -400 tl farka m3 mu yoksa bu mu , yoksa buna da 300 ekleyip model o mu

Son düzenleme:
Viper v2 pro mu bu mouse mu?

bu fiyata ağırlığı sorun olmayacaksa bu, aradaki fark aşırı hissedilmez ama viper v2 pro çok ayrı bir şey 1 haftadır kullanıyorum mükemmel
Arkadas az once 2.500 tl ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olması

Arkadas az once 2.500 TL ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olması
kanka pek fark yok 100 IPS fazla sadece

Arkadas az once 2.500 TL ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olması
arasında aşırı fark yok ama fark var tabii ki normal fiyatında olsa değer derdim de nerdeyse 2 katı fiyat farkı var bilemiyorum o yüzden

Geri