M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,190
güzel fiyat param olsa alırdım
F1 bekle ya da haste 2 TR piyasasına girmedi onu da bekle derim.normalde de 68 gr 3325 kullaniyorum bozuldu birine gecmek istiyorum ama bu fiyatları daha iyisi var mı da emin degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben tutus yonunden sorun yasmaktan korktum , keske vgn f1 gelse de onu alsak çok guzel oldugunu soyleniliyo ama bir alternatifte model o hangisini almak daha mantıklı
Şarjlı hocam, benim aldığım ürün şarj olmuyor ondan bahsetmiştim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-viper-ultimate-1389-TL.757474/post-7139222Şarjda olsa derken neyi kast ettiniz hocam? Zaten şarjlı değil mi ürün? Ben mi yanlış biliyorum
hocam yakın zamanda gelecegini bilsem f1 ya da proyu beklemek çok mantıklı , ama haste 90 dolarmiş (doların yukselmecegini varsayarsak) zaten max çıkacağım fiyat 1800 tl bu fiyata hangisini almak mantikli hâlâ karar vermedim , -400 tl farka m3 mu yoksa bu mu , yoksa buna da 300 ekleyip model o muF1 bekle ya da haste 2 TR piyasasına girmedi onu da bekle derim.
geçilir kablosuz çok ayrı bir şey acayip güzelRazer deadhatterv2 den buna gecilir mi kablosuz mouse istiyorum herhangi bir kötü fark olur mu acaba
Fiyat farkına değer mi bilmiyorum ama viper v2 pro piyasadaki en iyi mouselardan biriViper v2 pro mu bu mouse mu?
bu fiyata ağırlığı sorun olmayacaksa bu, aradaki fark aşırı hissedilmez ama viper v2 pro çok ayrı bir şey 1 haftadır kullanıyorum mükemmelViper v2 pro mu bu mouse mu?
Arkadas az once 2.500 tl ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olmasıbu fiyata ağırlığı sorun olmayacaksa bu, aradaki fark aşırı hissedilmez ama viper v2 pro çok ayrı bir şey 1 haftadır kullanıyorum mükemmel
kanka pek fark yok 100 IPS fazla sadeceArkadas az once 2.500 TL ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olması
arasında aşırı fark yok ama fark var tabii ki normal fiyatında olsa değer derdim de nerdeyse 2 katı fiyat farkı var bilemiyorum o yüzdenArkadas az once 2.500 TL ye viper v2 pro almis ama ben okadar vermek istemedim bu 1.400 lugu alsam v2 pro ile arasinda cok fark varmi bu 1.400 lugu alma amacim da kablosuz ve razer olması
Ultimate de hangi sensör mevcut pw3395 mi araştırdım ama bulamadım.kanka pek fark yok 100 IPS fazla sadece