Neler Yeni

🔥İndirim 1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Taha
öteki mouseme göre bir tık daha küçük ve daha hafif(razer deathadder v2) çok beğendim kablodan kurtulduğuma çok mutluyum şimdilik güzel görünüyor biraz oyun oynamam gerek.arkadaşım 2 gün önce vatandan 2.500 TL ye viper v2 pro modelini almış aldığı modelde mouse altında dock girişi yok benim bu aldığım modelde dock şarj aleti girişi mevcut ayriyetten uyguna dock bulursam alabilirim.
Benim elimede ulaştı eve gidemedik daha bakalım. Güle güle kullanın ve dediğiniz gibi uyguna dock bulabilirsek çok iyi olur

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Benim elimede ulaştı eve gidemedik daha bakalım. Güle güle kullanın ve dediğiniz gibi uyguna dock bulabilirsek çok iyi olur
sende gule gule kullan kardesim ilk izlenimlerini bekliyorhm , kendime küçük capli hyle yaratiyorum bu aradada
geldiğinde sarj %30 falandı biraz kullandıktan sonra kabloyla oynamaya devam ettim yaklaşık 2 saat süre geçti sarj %90 olmuş biraz yavaş sarj olmuş %100 olduktan sonra kaç saat götürecek bakalım

Mr.Tengri

80+
...
IMG_20230620_225747_087.jpg
IMG_20230620_225751_752.jpg
IMG_20230620_225751_582.jpg
siparişim elime ulaştı ancak ürünü iade etmek istiyorum. Aldığım mouse'un skatesleri çok ince ve mouse padime sürtünüyor, mouse tekerleği (scroll wheel) aşağı kaydırırken normal kayıyor ancak yukarı doğru kaydırdığımda irite edici bir ses çıkartıyor. Daha önce 30-40'a yakın mouse kullandım (bulabildiklerimin resimlerini gönderiyorum), böyle sorunlara rastlamadım. İade için yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
samed
... Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesiparişim elime ulaştı ancak ürünü iade etmek istiyorum. Aldığım mouse'un skatesleri çok ince ve mouse padime sürtünüyor, mouse tekerleği (scroll wheel) aşağı kaydırırken normal kayıyor ancak yukarı doğru kaydırdığımda irite edici bir ses çıkartıyor. Daha önce 30-40'a yakın mouse kullandım (bulabildiklerimin resimlerini gönderiyorum), böyle sorunlara rastlamadım. İade için yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
wraith skatezleri oneriyorlar onun icin ondan sonra baya duzeliyormus , bunun yerine cyberpunk edition onerilme nedeni zaten skatezdi galiba vatan iadede sorun çıkartmayacaktı , zorlanacagini dusunmuyorum , baska almayı planliyorsan ben vgn dragonfly f1 almayi dusunuyorum tavsiye ederim pro da alinabilir ama butce meselesi

neqetria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
nqt lvl
Tavsiye etmem,bir sürü sorunu var wobble gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
bende kaptım bitane bugun razerden iyi mi ettim bilemedim gecen glodıus model d aldım 1100 TL ye iade etcem mecburen onu
hocam şuana kadar memnun kaldınızmı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende alıcam güzelmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom