Gaming gen tr güvenilir mi? bilgisi olan varmı ? Bi sorum daha var https://www.gaming.gen.tr/urun/3002...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem sizce iyi mi?.
eyvallah hocamGüvenilir de pahalı bu bide buna bak
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sinerjieyvallah hocam
Gaming gen tr güvenilir mi? bilgisi olan varmı ? Bi sorum daha var https://www.gaming.gen.tr/urun/3002...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem sizce iyi mi?.
geri ödeme derken anlamadım![]()
HAQQUS-HB6 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-HB6 oyuncu bilgisayarı INTEL I3-12100F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 8GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Bunu al pişman olmazsın fıstık gibi sistem 1.1k Asus geri ödeme kampanyasına var e.kartinin
Bide senin attın bu sistemde güç kaynağını yokmu benmi göremedim![]()
HAQQUS-HB6 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-HB6 oyuncu bilgisayarı INTEL I3-12100F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 8GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Bunu al pişman olmazsın fıstık gibi sistem 1.1k Asus geri ödeme kampanyasına var e.kartinin
Attığın sistemdeki 3060 8 GB ondan ucuz.Güvenilir de pahalı bu bide buna bak
![]()
ve üstüne az önce müşteri hizmetlrini aradım güç kaynağını bizim almamız gerektini söyledielrAttığın sistemdeki 3060 8 GB ondan ucuz.
RX 6750XT Lİ olanımıve üstüne az önce müşteri hizmetlrini aradım güç kaynağını bizim almamız gerektini söyledielr
6750xtli sisteme 500 lira farkla rog seçeneği gelmiş çok iyi laRX 6750XT Lİ olanımı