Grande Terim
80+ Silver
Yukarıda atılan 6750 xt sistemi al birde ekran kartı geri ödemesi ni alırsın
geri ödeme olan 1.1 +500 tl hesap et6750xtli sisteme 500 lira farkla rog seçeneği gelmiş çok iyi la
600 lira misssss olum cebimde 3-5 kuruş olsa adam öldürür gene alırım ama yok olmayınca olmuyor kasa PSU kart işlemci tepeden tırnağa kaliteli f/p sistemgeri ödeme olan 1.1 +500 TL hesap et
sistem asus geri ödemesiyle dual ekran kartı ile 15.900 tl ye geliyor rog u seçince 17.5k600 lira misssss olum cebimde 3-5 kuruş olsa adam öldürür gene alırım ama yok olmayınca olmuyor kasa PSU kart işlemci tepeden tırnağa kaliteli f/p sistem
bi daha zor denk gelir
Güvenilir, gamegaraj ve itopya'ya da bakabilirsiniz.Gaming gen tr güvenilir mi?
8GB 3060 alınmaz hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum amaeyvallah hocam
Olum rog da yok mu geri ödeme benim bildiğim Asus markalı 6700xt 6750xt 7900 7900xtsistem asus geri ödemesiyle dual ekran kartı ile 15.900 TL ye geliyor rog u seçince 17.5k
rog u belirtmemişlerdiOlum rog da yok mu geri ödeme benim bildiğim Asus markalı 6700xt 6750xt 7900 7900xt
Nazı yog vardır lan @Kürşat Kütükçü abi var dimi var ( düzeltme yokmuş )rog u belirtmemişlerdi
'LAN' kelimesini kullanma burada sizin xxxxx şeyin değilimNazı yog vardır lan @Kürşat Kütükçü abi var dimi var
Sana demedim ortaya yani de yokmuş sadece dual kartlarda varmiş'LAN' kelimesini kullanma burada sizin xxxxx şeyin değilim
klavyen bozukSana demedim ortaya yani de yokmuş sadece sual kartlards varmiş
Rog da yok dual da varNazı yog vardır lan @Kürşat Kütükçü abi var dimi var ( düzeltme yokmuş )