2YIL+ Oldu kullanıyorum kesinlikle önerebilirim. Daha aldığımda sponsor veya gerçek inceleme yapan bir kişi ünlü bile yoktu.Nays ile 2860 liraya falan geliyor
Hawk'a ve ürünü beyenerek aldım ama iyi yapmışım.
2YIL+ Oldu kullanıyorum kesinlikle önerebilirim. Daha aldığımda sponsor veya gerçek inceleme yapan bir kişi ünlü bile yoktu.Nays ile 2860 liraya falan geliyor
metal ayaklıayakları plastk mi?
ne kadar oldu alalı benimkinde ilk 1 hafta falan koku vardı sonra gitti balkonda 1 gün havalandırabilirsinAbi bu koltuğun kokusu nasıl çıkıyor ya. Hala tişörtlere kokusu geçiyor.
Yanlış tarihe bakmışım başka sipariştekine 10 gün olmuş daha çok değil. Koku gitti gibi ama koltuğa oturunca tişörtlere siniyor işte. O yanında gelen sıvıyla sileceğim artık onun o sebeple olduğunu bile bilmiyordum.metal ayaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaklaşık 1 yıl önce nayslı fiyatından almıştım bu fiyata kesin alınır memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar oldu alalı benimkinde ilk 1 hafta falan koku vardı sonra gitti balkonda 1 gün havalandırabilirsin
olmadığı desteğe yazarsınız ilgililer bayaYanlış tarihe bakmışım başka sipariştekine 10 gün olmuş daha çok değil. Koku gitti gibi ama koltuğa oturunca tişörtlere siniyor işte. O yanında gelen sıvıyla sileceğim artık onun o sebeple olduğunu bile bilmiyordum.
kolçaklar için ayrı yağ var içindeO onun için miydi ben hiç açıp bakmadım. Kolçaklar için filan kullanılıyordur deyip sallamıştım bir yere deneyeyim teşekkürler.