❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

hayırlı olsun sevindim adına , koltuk çok iyi bu arada alacaklara da öneririm
Eyvallah şikayet var sağolsun oradan iletişime geçtiler ve çözdüler yoksa diğer türlü müşteri hizmetlerinin hangisiyle konuştuysam aynı şeyi söyledi

Eyvallah şikayet var sağolsun oradan iletişime geçtiler ve çözdüler yoksa diğer türlü müşteri hizmetlerinin hangisiyle konuştuysam aynı şeyi söyledi
benim de şansıma tecrübeli biri geldi o şekilde yeni sipariş geçildi yoksa daha önceki olaylar gibi 50tl kupon verip kafayı yedirtirlerdi

benim de şansıma tecrübeli biri geldi o şekilde yeni sipariş geçildi yoksa daha önceki olaylar gibi 50tl kupon verip kafayı yedirtirlerdi
İlk başta 250tl teklif ettiler kabul etmedim sağolsunlar geri farkı verdiler. İnşallah yine sorun yaşamayız. Şaka gibi kapıya gelecekken gitti geri gitti artık bunuda yaşamadım demem

Ben pes ettim, başka koltuklar aramaya başladım. Zio'nun yerine gittim denedim, rahat geldi. İndirim kuponuyla beraber 4770TL tutuyor, değer mi sizce?

Ben pes ettim, başka koltuklar aramaya başladım. Zio'nun yerine gittim denedim, rahat geldi. İndirim kuponuyla beraber 4770TL tutuyor, değer mi sizce?
Prime dayi bekle derim ama doların durumu malum bugün aldığın yarın kar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,116
Üyeler
192,181
Son üye
Forgiven
Geri