Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,075
hayırlı olsun sevindim adına , koltuk çok iyi bu arada alacaklara da öneririmÜstünü kupon olarak verdiler tekrar sipariş verdim
hayırlı olsun sevindim adına , koltuk çok iyi bu arada alacaklara da öneririmÜstünü kupon olarak verdiler tekrar sipariş verdim
Eyvallah şikayet var sağolsun oradan iletişime geçtiler ve çözdüler yoksa diğer türlü müşteri hizmetlerinin hangisiyle konuştuysam aynı şeyi söyledihayırlı olsun sevindim adına , koltuk çok iyi bu arada alacaklara da öneririm
benim de şansıma tecrübeli biri geldi o şekilde yeni sipariş geçildi yoksa daha önceki olaylar gibi 50tl kupon verip kafayı yedirtirlerdiEyvallah şikayet var sağolsun oradan iletişime geçtiler ve çözdüler yoksa diğer türlü müşteri hizmetlerinin hangisiyle konuştuysam aynı şeyi söyledi
İlk başta 250tl teklif ettiler kabul etmedim sağolsunlar geri farkı verdiler. İnşallah yine sorun yaşamayız. Şaka gibi kapıya gelecekken gitti geri gitti artık bunuda yaşamadım demembenim de şansıma tecrübeli biri geldi o şekilde yeni sipariş geçildi yoksa daha önceki olaylar gibi 50tl kupon verip kafayı yedirtirlerdi
dglkkdglmgdlm şimdiki derdin kurulum neyse tek derdin bu olsun hoİlk başta 250tl teklif ettiler kabul etmedim sağolsunlar geri farkı verdiler. İnşallah yine sorun yaşamayız. Şaka gibi kapıya gelecekken gitti geri gitti artık bunuda yaşamadım demem
Gelsinde iş kuruluma kalsın gelene kadar yine güvenemiyorumdglkkdglmgdlm şimdiki derdin kurulum neyse tek derdin bu olsun ho
Prime dayi bekle derim ama doların durumu malum bugün aldığın yarın kar oluyorBen pes ettim, başka koltuklar aramaya başladım. Zio'nun yerine gittim denedim, rahat geldi. İndirim kuponuyla beraber 4770TL tutuyor, değer mi sizce?