Gambooster 650 watt psu nasıldır

Reaksiyon skoru
1
Patlamaz da kötü

merhabalsr 5 gün önce itopyadan modart red hazır sistemini satın aldim ve şimdi aklıma kasa daki psu nasıldır diye merak ediyorum baska bir forumda bazı arkadaslar kötü şeyler söylemişler psu hakkında psu bu https://www.itopya.com/gamebooster-gb-w002b-650w-80-bronze-usb-30-mesh-argb-gaming-e-atx-kasa_u22872
bu psu beni ne kadar götürür ne zaman yenisini almam lazım olur lütfen birisi aydınlatsın beni ya şimdi 1-2 ay sonra patlamaz demi psu sistem bozulmaz demi
2 3 aya coil whine çıkar ama patlamaz

Patlamaz da kötü
ne zamana degistirmemi onerirsin birde ne anlamda kötü çok fazla psu dan anlamam o yüzden soruyorum ne gibi eksileri var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 3 aya coil whine çıkar ama patlamaz
coil whine nedir hocam

abiler bi destek atsanizda çözsem şu aklımdaki soru işaretlerini

Son düzenleme:
ne zamana degistirmemi onerirsin birde ne anlamda kötü çok fazla psu dan anlamam o yüzden soruyorum ne gibi eksileri var

coil whine nedir hocam

abiler bi destek atsanizda çözsem şu aklımdaki soru işaretlerini
Coil whine kısaca bobinlerden tıslamaya benzer bir ses gelmesidir zararlı değil ama uzun vadede o ses biraz sinir bozabiliyor ve her psu da çıkacak diye bişey yok şansına güzel bir şekilde üretilmiş psu gelirse sıkıntı olmaz. Ne zaman değişmen gerektiğine gelirsek psu ya çok yük bindirmediğin sürece bişey olmaz örnek veriyim 3070 veya 6800Xt gibi güçlü kartlar olmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Durduk yere patlayacak bir şey değil, birkaç ay idarelik kullanırsın.

5-6 ay götürürmü beni

Durduk yere patlayacak bir şey değil, birkaç ay idarelik kullanırsın.

Geri