oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,595
ekmek parasıÖsymnin kendisi satiyo ğaşfksjdhqhwva
ekmek parasıÖsymnin kendisi satiyo ğaşfksjdhqhwva
Ösym satmasa önüne gecilir .dknk çalınmayan sınav yok kı maalesef onune gecılemez bunun
Hangi dil buCin de cikabulu
Bu satıcı yalan ama bazı,satıcıların ki gerçek, ösym satıyo zaten.Yalanda yaşattıkları kitleye güzel kitlemişler.
Tamam sende gerçeklerden al. Napıyon burda, dolandırıcılara deynekçilikmi yapıyon? Onlara müşterimi götürüyon bu forumdan?Bu satıcı yalan ama bazı,satıcıların ki gerçek, ösym satıyo zaten.
He müşteri götürüyorum seni de götüreyim mi?Tamam sende gerçeklerden al. Napıyon burda, dolandırıcılara deynekçilikmi yapıyon? Onlara müşterimi götürüyon bu forumdan?![]()
![]()
![]()
Saol canım ben almıyım. Ne dolandırıcılara para kaptırırım nede deynekçilere komisyonHe müşteri götürüyorum seni de götüreyim mi?
Şaka bir yana ben sadece söylüyorum, soru çalma olayı hrp var cünkü, kimisi fake kimisi dogru.Tamam sende gerçeklerden al. Napıyon burda, dolandırıcılara deynekçilikmi yapıyon? Onlara müşterimi götürüyon bu forumdan?![]()
![]()
![]()
Deynekci degilim hcm .dNe dolandırıcılara para kaptırırım nede deynekçilere komisyon![]()
![]()
![]()
Yıllardır takip ederim, Darkweb ya dolandırıcıların yada illegal(suç) örgütlerinin mekanıdır. O yüzden aman aman....Deynekci degilim hcm .d
Lan ilk 4 şık tersten doğruAYT matematik ilk 5 sorunun cevabı!!!
1-A
2-A
3-B
4-E
5-C
Kalanlar için 12.800 dolar rica edeceğim :d
İnanmayın şöyle şeylere
Yakalandık!